No hi ha productes
Ho compro
190118
Nou
Panets amb blat sarraí sense gluten. Presentat en envàs de 200 grams.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Panets amb blat sarraí sense gluten de cultius ecològics.
Esponjosos pans elaborats amb ingredients naturals.
Farines de blat sarraí i arròs que aporten nutrients beneficiosos per a l'organisme.
Representen una font de carbohidrats .
Es poden preparar de moltes maneres i consumir-los a qualsevol hora del dia.
Fàcils de portar i consumir.
Midó de tapioca*, aigua, farina de blat sarraí* 20%, farina d'arròs*, oli de gira-sol*, xarop d'atzavara*, sal, llevat, ferments naturals*, psyllium*, goma xantana i bicarbonat sòdic.
(*)=De cultiu ecològic.
Valor nutricional (100g):
Greixos: | 5.3 g |
Saturades: | 0.9 g |
Carbohidrats: | 43.0 g |
Sucres: | 1,8 g |
Fibra: | 2,5 g |
Proteïnes: | 7.9 g |
Sal: | 1.7 g |
Es recomana obrir i deixar airejar uns segons. Es pot consumir directament, encara que es recomana ruixar-ho amb unes gotes d'aigua i enfornar durant 5 min. En forn preescalfat a 200 º. També es pot escalfar a torradora.
Conservar en un lloc fresc i sec. Un cop obert, conservar en frigorífic.
Envàs de 4 unitats de 50 grams.
Característiques | Producte Bio |
El Granero Integral va néixer als anys vuitanta per cobrir els necessitats del mercat de l'alimentació ecològica i dietètica.
El seu objectiu ha estat proporcionar productes amb la millor relació qualitat-preu, fruit de l'esforç de les altes qualificacions de la certificació IFS (International Food Standard).
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 02/04/2024
Més informació
Informació