No hi ha productes
Ho compro
190117
Nou
Pa pagès amb blat sarraí sense gluten. Presentat en envàs de 250 grams.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Pa pagès amb blat sarraí sense gluten de cultiu orgànic.
Pa de pagès elaborat amb farina de blat sarraí juntament amb altres ingredients naturals que proporcionen un aliment sucós i fresc, perfecte per acompanyar els menjars.
Aporta elevat valor energètic, és baix en greixos. Una bona aportació de proteïnes i minerals.
Un producte elaborat amb ingredients d' alta qualitat, perfecte per prendre a qualsevol hora.
Una opció molt versàtil que agradés a tothom.
Propietat saciant i fàcil de pair.
Es pot torrar de diferents maneres i quedar cruixent i exquisit.
Midó de tapioca*, aigua, farina de blat sarraí* 20%, farina d'arròs*, oli de gira-sol*, xarop d'atzavara*, sal, llevat, ferments naturals*, psyllium*, goma xantana, bicarbonat sòdic.
(*)=De cultiu ecològic.
Valor nutricional (100g):
Greixos: | 5.3 g |
Saturades: | 0.9 g |
Carbohidrats: | 43.0 g |
Sucres: | 1,8 g |
Fibra: | 2,5 g |
Proteïnes: | 7.9 g |
Sal: | 1.7 g |
Obrir i deixar airejar uns segons. Es pot consumir directament, encara que es recomana ruixar-ho amb unes gotes d'aigua i enfornar durant 5 min. En forn preescalfat a 200 º. També es pot escalfar a torradora.
Conservar en un lloc fresc i sec. Un cop obert, conservar en frigorífic.
Envàs de 250 grams.
Característiques | Producte Bio, Sense gluten, Sense Lactosa, Sense Ou |
El Granero Integral va néixer als anys vuitanta per cobrir els necessitats del mercat de l'alimentació ecològica i dietètica.
El seu objectiu ha estat proporcionar productes amb la millor relació qualitat-preu, fruit de l'esforç de les altes qualificacions de la certificació IFS (International Food Standard).
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació