Preu reduït! Garrofa Pols Eco - Energy Feelings - 1 quilo

Garrofa Pols Eco - Energy Feelings - 1 quilo

169143

Nou

Altíssim contingut energètic: sucres (fructosa, glucosa i sacarosa). Rica en ferro, potassi, calci, magnesi, zinc, silici i fòsfor. Baixa en sodi.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,16€

IVA inclòs

12,80€ IVA inclòs

-5%

12,16 € / Kg

Més informació

Farina de Garrofa

Nom científic: Cerotonia Siliqua.

Altíssim contingut energètic, amb un 40% - 50% en sucres (fructosa, glucosa i sacarosa). Rica en ferro, potassi, calci, magnesi, zinc, silici, i fòsfor, baixa en sodi. Molt rica en pectina i lignina.

La garrofa pertany al grup llegums. Quant a l'aspecte nutricional, és un aliment que destaca per la seva significatiu aportació de vitamina B9, fibra, potassi, hidrats de carboni, magnesi, vitamina B, ferro, fòsfor, carotenoides, proteïnes, zinc, calci, calories, vitamina B6, vitamina B3 i vitamina B2. La resta de nutrients presents en aquest aliment, ordenats per rellevància de la seva presència, són: vitamina C, àcids grassos poliinsaturats, vitamina A, seleni, iode, aigua, vitamina E, sodi, greix, àcids grassos saturats i àcids grassos monoinsaturats.

La garrofa prové d'un arbre leguminoso domesticat fa milers d'anys a la zona de la Mediterrània. Per la seva alta capacitat nutricional i aportació energètica s'ha utilitzat tradicionalment com alimentació per als animals de tir (bous i cavalls).

El seu sabor dolç i les seves propietats han redescobert aquest llegum per millorar la nutrició humana.

Ingredients: Garrofa.

Utilització: La garrofa té un gust similar al de la xocolata i és per tant idoni per a l'elaboració de batuts, mantegades i rebosteria.

Presentació: Envàs d'1 quilo.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda