No hi ha productes
Ho compro
183603
Nou
El gluten de blat és ideal per substituir part de les farines convencionals de les nostres receptes. Envàs de 500 grams.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Farines i Sèmoles: Gluten de Blat
El gluten de blat és ideal per substituir part de les farines convencionals de les nostres receptes.
Apte per a vegans.
Gluten de blat. Pot contenir traces de sèsam, soja i fruita seca.
Informació nutricional (Per 100g):
Greixos | 6,4 g |
Saturades | 1,2 g |
Hidrats de carboni | 7,9 g |
Dels quals sucres | 1,3 g |
Fibra | 0,7 g |
Proteïnes | 79,05 g |
Sal | 0,04 g |
Per elaborar seitan, poseu el gluten en un bol i aboqueu-hi aigua a poc a poc, pastant durant un parell de minuts.
Quan la textura sigui homogènia, formar una bola i dividir-la en tres o quatre parts. Coeu-les en aigua o brou vegetal amb salsa de soja i una tira d'alga kombu durant 20 a 45 min., segons la consistència desitjada.
Envàs de 500 grams.
Característiques | Sense gluten, Sense Lactosa, Sense Ou, Sense Sucre |
El Granero Integral va néixer als anys vuitanta per cobrir els necessitats del mercat de l'alimentació ecològica i dietètica.
El seu objectiu ha estat proporcionar productes amb la millor relació qualitat-preu, fruit de l'esforç de les altes qualificacions de la certificació IFS (International Food Standard).
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació