Fabricante:

Lotus Blanc Lotus Blanc

11 Menopausa - Preparat floral Lotus Blanc - 30 ml

189866

Nou

Compost floral que alleuja els desequilibris emocionals conseqüència de la reorganització hormonal del cos femení en el moment de la menopausa.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

15,50€

IVA inclòs
51,67 € / 100 ml

Més informació

11 Monopausia

Compost floral que alleuja els desequilibris emocionals conseqüència de la reorganització hormonal del cos femení en el moment de la menopausa, fent que aquest moment sigui una etapa de transició natural i sana. Ajuda a l'acceptació del present ia la superació de les pors a envellir.

12 preparats per a situacions tan freqüents com exàmens, entrevista de treball, nerviosisme agut i ansietat, falta de decisió, nits sense descans, inseguretat, malestar en l'embaràs, menopausa, èpoques d'al·lèrgies ...

Els preparats florals o Compost Florals són preparacions que combinen l'acció de diversos elixirs florals que actuen conjuntament en l'harmonització de la nostra vida emocional en una situació o estat concret.

Com s'elaboren?

En Lotus Blanc elaborem i distribuïm Elixirs Florals des de 1995 seguint el mètode tradicional del Dr. Bach, amb calma, a mà i en el nostre ric entorn, sempre que ens és possible, ja que algunes espècies no corresponen a la nostra flora. Seleccionem i recol·lectem les flors en el moment precís, les macerem amb tota la força del sol i usant aigua dinamitzada. Les nostres matèries primeres són naturals. Així obtenim uns elixirs de gran qualitat i d'alta vibració.

Forma d'ús: Administrar via oral 4 gotes sota la llengua 4 vegades al dia, o en dilució en una mica d'aigua. També poden aplicar-se tòpicament sobre la pell o al bany, o en vaporitzacions en l'aire.

Ingredients: Solució hidroalcohòlica (18% V / V) composta d'aigua de font, infusió / maceració de flors i brandi natural.

Presentació: Envasat en pot-degotador ambre de 30 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda