Preu reduït! Flowers of Life Protecció - Equisalud - 15 ml

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Flowers of Life Protecció - Equisalud - 15 ml

1000317

Nou

Infusió vibracional d'essències florals que promou fortalesa, estabilitat i harmonia interna davant energies pertorbadores.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,46€

IVA inclòs

14,95€ IVA inclòs

-10%

89,73 € / 100 ml

Més informació

Flowers of Life Protecció

En el nostre Herbolari Online pots comprar l'Flowers of Life Protecció 15 ml d'Equisalud.

Què és el Flowers of Life Protecció de Equisalud de 15 ml?

En tots els casos de sensibilitat incrementada a les radiacions psíquiques o físiques. Quan hi ha debilitament o fuites de la xarxa etérica. En els casos de síndrome de fatiga crònica, les crisis de pànic, els trastorns de la son, i el descens de el to vital i anímic, quan es sospita que poden estar causats per radiacions d'alta freqüència. En les situacions en què s'ha perdut la fortalesa de la connexió espiritual.

Ingredients:

Infusió vibracional d'essències florals de jarilla, rosa silvestre de Califòrnia, milfulles, hipèric, corazoncillo, sàlvia, lotus, fringed violeta, angèlica i àloe vera; brandi ecològic i aigua de mineralització dèbil.

Com es pren el Flowers of Life Protecció?

Es recomana prendre 4 gotes cada 4 hores al llarg del dia. Col · locar les gotes preferiblement sota la llengua. Evitar el contacte de l'comptagotes amb la boca. També es pot aplicar a la part interior de les nines, a les zones de reflexoteràpia, com ambientador o afegint algunes gotes en els banys corporals. Abans d'usar, agitar el flascó donant-li petits cops a la mà.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda