Preu reduït! Xampú Bio Color - Cattier - 250 ml

Fabricante:

Cattier Cattier

Xampú Bio Color - Cattier - 250 ml

189933

Nou

Neteja suaument i nodreix el cabell alhora que potencia la brillantor i la durada del color aplicat. Presentat en envàs de 250 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,31€

IVA inclòs

11,85€ IVA inclòs

-29%

3,32 € / 100 ml

Més informació

Xampú Bio Color

Ric en proteïnes de blat que nodreix i enforteix el cabell

Què és el Xampú Bio Color?

Cabell tenyit Extracte d'arròs – 0% Sulfats

El Xampú Color sense sulfats Cattier neteja suaument i nodreix el cabell alhora que potencia la brillantor i la durada del color aplicat. L'ingredient actiu, extracte d'arròs, ric en aminoàcids i pèptids, protegeix, repara i enforteix la fibra capil·lar potenciant-ne el color, proporcionant-li un tacte sedós. El color roman intens i radiant durant més temps, i el cabell queda suau i brillant.

Principals ingredients actius:

  • KerariceTM: Extracte d'arròs, ric en pèptids, aminoàcids i polisacàrids, i àcid fític. Minimitza el desgast del color per la seva acció antioxidant, protegeix la queratina i els lípids dels cabells, proporcionant brillantor.
  • Oli de jojoba ecològic: nodreix, millora la textura i la manejabilitat dels cabells, proporcionant-li suavitat i brillantor.
  • Aloe vera ecològic: hidrata, protegeix i proporciona suavitat.

Ingredients:

Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Decyl Glucoside, Glycerin, Citric Acid, Cyperus Esculentus Root Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Oryza Sativa Seed Protein, Oryza Sativa Extract, Phytic Acid, Glucerin , PCA Glyceryl Oleate, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Parfum, Limonene, Linalool.

* Ingredient procedent d'agricultura ecològica 99,2% del total dels ingredients són d'origen natural. 11% del total dels ingredients procedeixen de l'agricultura ecològica

Com es fa servir el Xampú Bio Color?

Aplicar sobre el cabell mullat i fer massatges suaument fins obtenir escuma. Deixar actuar durant uns minuts i esbandir amb abundant aigua tèbia.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Cattier és una marca francesa que ofereix tota una àmplia gamma de productes naturals amb propietats naturals i vegetals.


Cattier, cosmètica natural compromesa amb el planeta


Cosmètica natural per a la bellesa vegetal i natural del cos, el rostre i el cabell per a bebès, nens i adults.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda