Preu reduït! SuperBerries Bio - Biotona - 250 grams

Fabricante:

Biotona Biotona

SuperBerries Bio - Biotona - 250 grams

178240

Nou

Biotona Bio SuperBerries és una barreja sublim i variada de baies seques.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,56€

IVA inclòs

16,00€ IVA inclòs

-15%

5,42 € / 100 g

Més informació

SuperBerries

100% baies biològiques

Biotona Bio SuperBerries és una barreja sublim i variada de baies seques. Les baies 100% biològiques de Biotona SuperBerries suporten una estricta selecció abans de ser assecades. Constitueixen en qualsevol edat un deliciós refrigeri ple de vitamines i fitonutrients! El nabiu silvestre d'Amèrica és una planta arbustiva que creix en Canada i al nord dels Estats Units. El cranberry nord-americà és un petit fruit de color vermell viu i molt àcid. Les baies de Schisandra i de Goji, deliciós fruit vermell- (ataronjat), s'usen fa mes de 3000 anys en medicina xinesa tradicional. El aguaymanto (Physalis peruviana) és una planta originària de l'Amazònia el fruit és consumit fa segles per la població indígena pel seu gust deliciosament acidulat. La morera blanca, un gran arbre de fulla caduca que creix en les regions subtropicals i climes temperats, produeix baies d'un gust suau.

Ingredients: nabiu silvestre d'Amèrica *, cranberry *, baies de goji *, morera blanca *, aguaymanto *, baia de Schisandra *, melassa de poma *, oli de gira-sol *. * cultiu ecològic (Vaccinium angustifolium, Vaccinium macro- carpon, goji, Morusalba, Physalisperuviana Schisandrachinensis)

Forma d'ús: Biotona Bio SuperBerries són perfectes per esmorzar, sols o combinats amb altres super aliments, barrejats en un musli, per empolvorar en els seus pastes de rebosteria, amanides de fruites i pudding o tal qual, amb un sabor potent i vigoritzant. Afegiu Biotona Bio SuperBerries als seus smoothies i batuts en combinació amb (suc de) fruites, altres super aliments o simplement en llet (vegetal), iogurt o aigua, com prefereixi • Conservar en un lloc fresc, sec i a l'abric de la llum.

Presentació: Envàs de 250 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Marca dedicada a la recerca i innovació en el sector de l'alimentació i la salut moderna.


Biotona, superalimentos 100% naturals i biològics


Biotona va néixer en 2013 per a canviar els hàbits de consum de la població, oferint un estil de vida més saludable.


Per això, convida al consumidor europeu a prendre superalimentos com: fruites seques o liofilitzades, llavors i parts de plantes, que ajuden a mantenir una alimentació equilibrada i sana.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda