Preu reduït! Hepacom Advanced - Vegafarma - 250 ml

Fabricante:

Vegafarma Vegafarma

Hepacom Advanced - Vegafarma - 250 ml

212206

Nou

Complement alimentari a base de, Card Mariano, Carxofa, Pujol i Glutatió. Presentat en envàs de 250 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,98€

IVA inclòs

23,20€ IVA inclòs

-9%

8,39 € / 100 ml

Més informació

Hepacom Advanced

Complex multielemento d'ajuda a l'drenatge hepàtic

Què és el Hepacom Advanced?

És un complex multielemento d'ajuda a l'drenatge hepàtic.

Card marià posseeix activitat hepatoprotectora (a causa de la silimarina) i acció directa sobre el parènquima hepàtic, augment de la producció de glutatió (a causa de la silimarina), antioxidant, antirradicalar, hemostàtica, i és popularment utilitzat en hepatopaties inflamatòries cròniques i cirrosi hepàtica, en la insuficiència i disquinesia hepatobiliar, pèrdua de gana, dispèpsia hiposecrectora i com colagog.

Taraxacum officinale amb activitat estimulant de la gana (pels constituents amargs), colerètic i diürètica (pels polifenols, reforçada per les sals minerals), laxant suau (per la inulina); és popularment utilitzat en alteracions de l'flux biliar, estimulació de la diüresi, pèrdua de gana i dispèpsia, sent les fulles utilitzades en la pèrdua de gana i dispèpsia amb indigestió i flatulència.

La dent de lleó conté fitoquímics que poden augmentar la producció d'orina i disminuir la inflamació.

Chichorium intybus, amb activitat diürètica (per la inulina), colerètic i digestiva disminuint els símptomes dispèptics (a causa de les lactones sesquiterpénicas amargues); és popularment utilitzat com "depuratiu" i diürètic, sent útil en infeccions urinàries que millorin amb diüresi, a la disquinesia hepatobiliar, la dispèpsia i la pèrdua de gana.

Cynara scolymus, que posseeix activitat colerètic, hepatoprotectora i hipocolesterolemiant (per la cinarina, àcids aromàtics i flavonoides), aperitiva i digestiva (pel constituent amarg), redueix triglicèrids de la sang, antiemètic (de diverses etiologies) i diürètic (per la inulina ); és popularment utilitzat com "depuratiu" i diürètic en les intoxicacions hepàtiques, pertorbacions digestives, en particular a causa de el mal funcionament de la vesícula biliar amb o sense litiasi, i malalties hepàtiques com hepatitis i cirrosi. Es fa servir com a preventiu de l'arteriosclerosi donades les seves propietats normalitzadores dels lípids sèrics. Per la seva acció diürètica és també utilitzat en els episodis de oligúria, cistitis, edemes, hipertensió arterial, obesitat, hiperuricèmia, litiasi renal i en certs reumatismes com a depuratiu sent a més utilitzat com a tònic en convalescències.

D'acord amb els últims casos analitzats, disminueix activament el colesterol i presenta acció antiemètica, reduint vòmits, espasmes i el meteorisme. El Pujol és útil en la malaltia hepàtica, incloent hepatitis crònica i cirrosi, i també utilitzada en la depressió i pèrdua de memòria.

En nutrició esportiva s'utilitza per augmentar la resistència, disminuir la fatiga i augmentar el creixement muscular. Altres utilitzacions són com hipocolesterolemiant i en el control de l'asma.

El Glutatió s'utilitza en suplementació oral, prevenció de l'envelliment, tractament i prevenció de l'alcoholisme, malaltia oncològica, malaltia cardíaca (aterosclerosi i hipercolesterolèmia), hepatitis, malaltia hepàtica, astènia patològica (com en la síndrome de fatiga crònica o VIH), i en la toxicitat per metalls pesats o drogues.

El glutatió també està relacionat amb diversos processos orgànics, des de la reparació i construcció de teixits, fins a la síntesi de proteïnes i altres compostos que formen part dels processos metabòlics i de el sistema immunitari.

Ingredients:

Aigua purificada, Silybum Marianum, Taraxacum Officinale, Cichorium intybus, Cynara Scolymus, Pujol, Glutatió, Estabilitzant: Goma Xantana, Antioxidant: Àcid L-ascòrbic, Conservant: àcid sòrbic, Edulcorant: Extracte de Stevia (glucòsids d'esteviol).

Com es pren el Hepacom Advanced?

Prendre 10ml després de l'esmorzar i 10ml després del dinar, en mig got d'aigua.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Brand


Vegafarma és una marca que neix el 2002 i que desenvolupa productes dirigits a el sector de la salut i el benestar.


Vegafarma elabora a partir de matèries primeres productes per a la salut i benestar


Cada producte s'elabora després d'una acurada elecció de matèries primeres i d'un rigorós procés productiu , els quals són fonamentals per garantir l'estabilitat i seguretat del producte final. Les formulacions són acuradament estudiades i sustentades en un concepte sinèrgic entre coneixement productiu i coneixement terapèutic de cada ingredient o associació d'ingredients.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda