Preu reduït! Holomega NAC N-Acetil L-Cisteina - Equisalut - 180 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holomega NAC N-Acetil L-Cisteina - Equisalut - 180 càpsules

209872

Nou

Desintoxicant Hepàtic. És un gran protector del fetge i del cor, quelador de metalls pesants, mucolític i antiviral. Presentat en envàs de 180 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

63,56€

IVA inclòs

70,62€ IVA inclòs

-10%

0,35 € / ud

Més informació

Holomega NAC N-Acetil L-Cisteina

Complement alimentari desintoxicant hepàtic.

Què és el Holomega NAC N-Acetil L-Cisteina?

Per les seves característiques antioxidants és capaç de prevenir l'oxidació del colesterol LDL, factor de risc important a les cardiopaties. Redueix també la lipoproteïna A i l'homocisteïna, tots dos factors de risc de les malalties del cor.

Sembla que té efectes dilatadors i antiagregant plaquetaris, per la qual cosa és útil a les seqüeles de les isquèmies.

Fluidifica les mucositats, per la qual cosa és eficaç a les bronquitis, MPOC (malaltia pulmonar obstructiva crònica) oa les fibrosis cístiques. Pot ser un bon coadjuvant en el tractament de l'asma.

En fumadors o persones exposades a tòxics ambientals que entren per via pulmonar. És un quelador de metalls pesants com crom, mercuri, bor o arsènic. De gran utilitat per tractar l'enverinament per aquests metalls pesants.

En persones amb pòlips recurrents redueix el risc de càncer de còlon. S'ha vist que produeix millora en la malaltia hereditària degenerativa anomenada malaltia d'Unverricht-Lundborg, un tipus d'epilèpsia que produeix alteració a la marxa, tremolor acusat, atàxia (descoordinació en el moviment de les parts del cos), pèrdua de moviments intencionals, dificultat verbal i inestabilitat emocional i incapacitat progressiva.

L'elevació del glutatió cel·lular inhibeix la propagació viral i pot ser útil en pacients amb infeccions víriques com el VIH. Així mateix, estimula la resposta immune.

[*] Els resultats poden variar en funció de la persona, i el temps per obtenir els beneficis indicats dependrà de cada cas. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva tasca no és substituir cap tractament mèdic convencional.

La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si teniu qualsevol malaltia o malaltia us recomanem que consulteu amb un professional de la salut.

Ingredients:

N-Acetil L-Cisteïna 500 mg, Cel·lulosa microcristal·lina. Embolcall vegetal.

Com es pren l'Holomega NAC N-Acetil L-Cisteina?

  • Es recomana prendre 2 càpsules al dia, fora dels àpats o segons el consell d'un especialista.

Presentació:

Envàs de 180 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda