Preu reduït! Sirohepat - Derbós - 250 ml

Fabricante:

Derbós Derbós

Sirohepat - Derbós - 250 ml

188365

Nou

El boldo, el desmòdium, la carxofera i el card marià contribueixen a mantenir la salut del fetge. Envàs amb 250 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,58€

IVA inclòs

17,45€ IVA inclòs

-5%

6,63 € / 100 ml

Més informació

Sirohepat

Extractes vegetals que no tan sols tenen cura d'aquest òrgan vital, que també contribueixen a la seva regeneració.

Què és Sirohepat?

Sirohepat és un complement alimentari amb una base 100% natural de fruites de baix índex glucèmic que contribueix a millorar la salut del fetge.

  • Destaquem el Boldo (Peumus boldus), arbre de gran port originari de Xile. Les seves fulles que contenen Oli essencial, Flavonoldes i un gran nombre d'Alcaloides Isoquinoleínics que provenen de l'Aporfina, destacant entre ells la Boldlna.
  • El Desmodium (Desmodium adscendens) és una lleguminosa que creix en estat salvatge a Àfrica. Conté Alcaloides de naturalesa Indòllca, Saponines Triterpenoides, Àcids grassos especialment insaturats i Aminoàcids lliures, entre altres components.
  • La Carxofera (Cynara scolymus) és una planta els fruits de la qual són comestibles i les seves fulles són recol·lectades per als preparats amb propietats tradicionals. En la composició de les fulles destaquen Lactones sesquiterpèniques, derivades de l'Àcid Cinàmic entre les quals hi ha la Cinarina, Flavonoides, Minerals com Potassi, Magnesi, Ferro, Fòsfor i Oli essencial, entre altres components.
  • El Cardo marià (Silybum marianum) és un extracte fonamental en la composició. Aquesta planta composta, originària del sud-est d'Europa, conté Silimarina, que és una barreja de Flavanolignans (Silibina, Silicristina i Silidianina), que juntament amb els Flavonoides (Taxifolina, Quercetina i Kemferol entre d'altres) són els responsables de les seves propietats. Presenta una acció antihepatotòxica , ja que la Silimarina actua directament a l'hepatòcit, unitat funcional del fetge, com a antagonista de diversos agents tòxics.
  • El Rave negre (Raphanus sativus subsp. niger) és també un extracte destacat a SIROHEPAT. És ric a Glucosinats, entre els quals destaca per les seves accions la Glucobrasicina. Se'l considera un eficaç drenador hepàtic , per la seva acció colagoga i lleugerament colerètica.
  • La Fumaria (Fumaria officinalis) és un extracte vegetal emprat en aquest complement alimentari. Rica a Àcid fumàric, Àcids fenòlics, flavonoides derivats del Quercetol i Alcaloides isoquinoleínics com la Fumarina i sals potàssiques, presenta acció digestiva, colerètica, colagoga i diürètica.

Ingredients:

Boldo EF 600 mg
Desmodium EF 300 mg
Carxofera EF 300 mg
Card marià EF 300 mg
Rave negre EF 300 mg
Fumària EF 300 mg
Anís EF 30 mg
Vitamina B2 0,5 mg (35% VRN)
Vitamina B3 5,3 mg (33,2% VRN)
Vitamina B6 0,5 mg (35,7% VRN)
Xarop de Xeropa de Fruites 9 g (IG= 40,6)

VRN: Valor de referència de nutrients. 16: índex glucèmic.

Com es pren Sirohepat?

Es recomana prendre 1 cullerada 3 cops al dia, abans dels àpats principals, amb un got d'aigua o infusió.

Presentació:

Ampolla de 250 ml.

Brand

Derbós té una clara vocació des dels seus inicis en 1988, donar forma al natural. Fer arribar al públic una millor relació qualitat-preu.


Derbós, productes naturals per a sentir-te bé per fora i per dins


Des dels seus inicis ha apostat per un equip jove de professionals pluridisciplinaris que compten amb experiència en diferents camps.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda