Preu reduït! Chyavanaprasha Gelea Reconstituent - Himàlaia Pure Herbs - 500 grams *

Chyavanaprasha Gelea Reconstituent - Himalaya Herbals - 500 grams

160422

Nou

Una combinació única de l'antiga saviesa amb la ciència moderna.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

9,90€

IVA inclòs

10,90€ IVA inclòs

-9%

1,98 € / 100 g

Més informació

Chyavanaprash Gelea Reconstituent

Una combinació única de l'antiga saviesa amb la ciència moderna. Aquest producte s'elabora amb més de 40 plantes, seguint una recepta centenària sota una estricta supervisió. Els seus ingredients naturals són controlats de manera a garantir el més alt nivell de puresa.

Ajuda a protegir de desordres que debiliten l'organisme, com ara la tos, els refredats i les infeccions, reforçant el sistema immunitari natural. Restableix el funcionament dels sistemes circulatori, nerviós, digestiu i respiratori. Les seves propietats adaptògenes el converteixen en un excel·lent antiestrès i anti-envelliment.

Chyavanprasha és una pasta semisòlida, dolça i especiada de color marró fosc. És totalment natural, sense potenciadors del sabor artificials, innòcua i lliure d'efectes secundaris.

Amb un alt contingut en antioxidants, les plantes són triades especialment per harmonitzar el sistema corporal, fent una fórmula beneficiosa per a qualsevol tipus de constitució (doshas).

Chyavanprasha s'ha vingut utilitzant des de fa segles per ajudar a mantenir un perfecte estat de salut durant tot l'any. Té una acció purificadora a través de la seva acció netejadora de toxines. Proporciona excel·lents nutrients, motivant una bona digestió i un saludable funcionament del cor i del fetge. Enforteix els pulmons, ajudant a prevenir refredats i refredats, i és bo per als nens, ja que estimula la gana.

Presentació: Envàs de 500 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda