Preu reduït! Gelea Reial amb Lecitina - Marnys - 30 càpsules

Fabricante:

Marnys Marnys

Gelea Reial amb Lecitina - Marnys - 30 càpsules

175797

Nou

1000 mg de Gelea Reial Pura Liofilitzada amb Lecitina de Soja, en format càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,13€

IVA inclòs

19,50€ IVA inclòs

-27%

0,47 € / ud

Més informació

Gelea Reial amb Lecitina

Efectes positius en cos i ment

Què és la Gelea Reial amb Lecitina?

És un complement alimentari amb un valor nutritiu significatiu que aporta energia en situacions extraordinàries d' activitats físiques i mentals.

La Gelea Reial és pura i liofilitzada , i ha estat científicament testada sota un estricte control de qualitat en el nostre propi laboratori, i no conté OMG (Organismes Modificats Genèticament).

La Gelea Reial ha estat utilitzada tradicionalment des de l'antiga Grècia ja que afavoria les capacitats físiques i intel·lectuals , així com símbol de longevitat i fertilitat.

Aporten efectes positius en cos i ment perquè:

  • La gelea reial és l'aliment de l'abella reina i es caracteritza per la relació d'àcids grassos insaturats que intervenen en el metabolisme energètic, destacant l'àcid 10-hidroxi-2-decenoic (10-HDA).
  • La lecitina de Soja prové de la Soja ( Glycine max ) que pertany a la família Fabaceae, i conté elevades concentracions de proteïna vegetal. La lecitina de Soja és una barreja complexa de fosfolípids i triglicèrids, sent fosfatidilcolina i fosfoinositol els fosfolípids més importants, els quals es troben presents tant a les vies biliars com a les membranes cel·lulars del sistema nerviós.

Està especialment recomanat per a persones que vulguin un plus d'energia per a les seves activitats físiques i mentals a causa de les seves activitats diàries o extraordinàries. Per exemple, èpoques en què es realitza més exercici, augment de l'exigència a la feina o estudis, etc.

Ingredients:

Oli de gira-sol, oli de coco verge, gelea reial liofilitzada, estabilitzador (cera d'abelles), lectina de soja i antiaglomerant (diòxid de silici).

Composició càpsula: Gelatina, glicerina, sorbitol, colorant (òxid de ferro groc) i aigua.

Al·lergen: Conté soja

Com es pren Jalea Real amb Lecitina?

Prendre 1 càpsula al dia abans de l'esmorzar.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules x 1000 mg.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda