Preu reduït! Apivit C 1000 mg - Gelea Reial i Vitamina C - Marnys - 20 ampolles

Fabricante:

Marnys Marnys

Apivit C 1000 mg - Gelea Reial i Vitamina C - Marnys - 20 ampolles

156270

Nou

Aquest producte conté 1000 mg de Gelea Reial i 20 mg de vitamina C per vial.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,58€

IVA inclòs

23,90€ IVA inclòs

-22%

0,93 € / ud

Més informació

Apivit C 1000 mg

Deliciosos vials bebibles amb gust de taronja amb 1000 mg de Gelea Reial i vitamina C

Què és el Apivit C 1000 mg?

Apivit C 1000 conté 1 gram de Gelea Reial i 20 mg de vitamina C, per afavorir els processos metabòlics encara sota condicions exigents. Es presenta en còmodes vials bebibles de 10 ml. Aquest format permet la seva còmoda dosificació i transport.

Té un agradable gust de Taronja.

Marnys ha estat reconegut per la Federació Internacional d'Associacions d'Apicultura amb la medalla d'or i de bronze en els productes de l'abella.

La formulació de Apivit C 1000 conté l'associació sinèrgica de Gelea Reial Pura i vitamina C, que aporten les següents propietats:

  • La vitamina C contribueix a l'normal metabolisme energètic i en la reducció de l'cansament i la fatiga (EFSA). La vitamina C contribueix a el normal funcionament de sistema immunològic ia la protecció cel·lular de el dany oxidatiu (EFSA).
  • La Gelea Reial és una substància amb alt valor nutritiu sent l'únic aliment que té l'abella reina durant tota la seva vida. Conté una combinació única d'aigua, proteïnes, carbohidrats, lípids, aminoàcids, vitamines i minerals. Els aminoàcids que està presents són arginina, histidina, isoleucina, leucina, lisina, metionina, fenilalanina, treonina, triptòfan i valina, considerats alguns d'ells essencials per al cos humà. L'àcid 10-hidroxi-2-desenes (10-HDA), és un dels més importants lípids que conté la Gelea Reial amb propietats molt interessants.

Apivit C 1000 de Marnys és un suplement ideal per a persones en situacions en què es vulgui complementar la dieta per alts requeriments energètics, com per exemple durant pràctica esportiva. També per a persones que vulguin beneficiar-se de l'acció nutritiva de la Gelea Reial i la capacitat antioxidant de la vitamina C.

Ingredients:

Aigua desionitzada, fructosa, gelea reial, aroma de taronja, vitamina C, conservador (sorbat potàssic), corrector de l'acidesa (àcid cítric).

Observacions:

Prendre una petita quantitat fins assegurar la seva tolerància. No consumir en cas d'al·lèrgia a productes derivats de l'abella.

Com es pren el Apivit C 1000 mg?

Prendre 1-2 vials a el dia abans de l'esmorzar.

Presentació:

Envàs de 20 vials de 1000 mg. cada un.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda