Preu reduït! Gelea Reial Adults - Sotya - 10 butllofes

Fabricante:

Sotya Sotya

Gelea Reial Adults - Sotya - 10 butllofes

157885

Nou

La vitamina B, biotina i C contribueixen al funcionament normal del sistema nerviós. Envàs de 10 butllofes.

Més detalls

7,64€

IVA inclòs

8,49€ IVA inclòs

-10%

0,76 € / ud

Més informació

Gelea Reial Adults

La vitamina B, biotina i C contribueixen al funcionament normal del sistema nerviós.

Què és la Gelea Reial Adults?

La vitamina B12, B6, B5, C, B2, B3 i folats ajuden a disminuir el cansament i la fatiga.

La gelea real és la substància natural més nutritiva que produeixen les abelles exclusivament per a les larves que es convertiran en abelles reines.

Magnífic reconstituent, conté proteïnes, minerals (calci, ferro), oligoelements (potassi, coure, fòsfor, silici), i vitamines A, C, D, E i complex B.

La gelea reial actua com a estimulant de l'organisme augmentant la capacitat física i intel·lectual, combatent l'anèmia, millorant les defenses i els estats de depressió i apatia.

El pròpolis posseeix una excel·lent activitat bacteriostàtica i funguicida i és emprat en el tractament d'afeccions d'oïda i gola (angines, faringitis, sinusitis, rinitis), afeccions pulmonars (bronquitis, asma bronquial, pneumònies i tuberculosi), bucals , glositis), digestives (gastritis, colitis, úlceres gastroduodenals, diarrees), trastorns ginecològics, anèmies, i un llarg etcètera.

La taurina és un aminoàcid que participa en la desintoxicació de químics estranys i també està involucrada en la producció i acció de la bilis.

La vitamina C és necessària per produir col·lagen, per a un creixement i reparació cel·lular òptims, i per protegir l'organisme contra tota mena d'infeccions i al·lèrgies enfortint les nostres defenses.

Els complexos vitamínics són un complement ideal per a qualsevol tipus d'alimentació, tant en nens com en adults i gent gran, particularment els primers i els últims, en ser les seves necessitats nutricionals més grans.

  • Enforteix el sistema immunològic
  • Prevé artritis i esclerosi
  • Redueix els símptomes de la menopausa

Ingredients:

Aigua, gelea reial liofilitzada, àcid L-ascòrbic (vitamina C), acetat de D-alfa tocoferil (vitamina E), edulcorant: sucralosa ((E 955), maltodextrina), niacina (vitamina B3), conservadors: sorbat potàssic (E 202) i benzoat sòdic (E 211), D-pantotenatocàlcic (vitamina B5), acetat de retinil, acidulant: àcid cítric (E 330), aroma de taronja, colorant: betacarotè(E 160a¡¡), clorhid (vitamina B6), riboflavina (vitamina B2), clorhidrat detiamina (vitamina B1), colecalciferol ((vitamina D), maltodextrina), àcid pteroilmonoglutàmic (àcid fòlic), cianocobalamina((v¡-tamina B12), maltodina filoquinona (vitamina K) i D-biotina.

Com es pren la Gelea Reial Adults?

  • Agitar abans d'usar.
  • Es recomana prendre una botella al dia, preferiblement en dejú. Es pot barrejar amb algun suc.
  • Mantenir en un lloc fresc i sec.

Presentació:

Envàs de 10 butllofes de 10 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda