Fabricante:

Mielar Mielar

Gelea Reial bebible Bio 1 gram - Mielar - 20 ampolles

212041

Nou

Ampolles bebibles de gelea reial i mel. Presentat en envàs de 20 ampolles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

23,95€

IVA inclòs
1,20 € / ud

Més informació

Gelea Reial bebible Bio 1 gram

Ampolles de gelea reial

Què és la Gelea Reial bevible Bio 1 gram?

Ampolles bebibles com a complement alimentari a base de mel i gelea reial.

L'única tasca de les abelles obreres de 5 a 15 dies d'edat -les abelles nodrizas- és l'alimentació de les larves i de la reina del rusc. Ho fan amb GELEA REAL, un líquid dens i viscós de color ivori que produeixen les seves glàndules hipofaríngeas. Les abelles obreres i els abellots reben Gelea Reial des de l'eclosió de l'ou fins el seu tercer dia de vida, l'abella reina s'alimenta únicament amb ella al llarg tota la vida. La diferència en l'alimentació es reflecteix en la longevitat i en la fertilitat de reina i obreres. Neixen d'ous idèntics, la reina als quinze dies, les obreres als 21. L'abella reina és fèrtil i durant una vida que pot arribar als cinc anys, posa més d'un milió d'ous, uns 2.000 diaris. En canvi, les obreres viuen 50 dies en condicions normals i són estèrils. Les abelles nodrisses dipositen la Gelea Reial a les cel·les, especialment en les reals, d'on s'obté la Gelea Reial de millor qualitat, la Gelea Reial que MIELAR posa a la teva disposició; la millor, la més fresca.

Ingredients:

Aigua purificada, mel * i gelea reial *.

* Procedents de l'agricultura ecològica.

Valor nutricional (100 grams):

calories:

120 kcal / 509 kJ

greixos:

<0,5 g
carbohidrats: 27 g

proteïnes:

2 g

Com es pren la Gelea Reial bevible Bio 1 gram?

Prendre una ampolla a el dia, preferentment en dejú.

Presentació:

Envàs de 20 ampolles.

Brand


La marca Mielar va néixer als anys 60 a través de Cecilio Arnauda, un apicultor que venia d'una família de tres generacions d'apicultors.


Mielar té l'experiència de 4 generacions en productes apícoles


Cecilio coneixia profundament els productes de les abelles que ell mateix consumia, pertanyia a la tercera generació d'una família d'apicultors, i constantment tenia evidències dels beneficis per a la salut d'aquests productes naturals de manera que va decidir crear una empresa que oferís millors productes apícoles. Els seus productes es basen en la tradició, innovació i prestigi. Des de les arnes de suro, usades per la gent gran fa un segle, fins a les actuals investigacions i desenvolupaments sobre els productes apícoles. Així aconsegueixen, any rere any, una selecció òptima de productes.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda