Preu reduït! Mega Royal Intellectus Gelea Reial - DietMed - 20 butllofes

Fabricante:

Dietmed Dietmed

Mega Royal Intellectus Gelea Reial - DietMed - 20 butllofes

171624

Nou

Mega Royal Intellectus Gelea Real DietMed, superaliment enriquit pel teu benestar.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,24€

IVA inclòs

25,55€ IVA inclòs

-32%

0,86 € / ud

Més informació

Mega Royal Intellectus Gelea Real DietMed

Vitalitat natural, beneficis reals. Mega Royal Intellectus Gelea Real, la teva font d'energia i salut.

Què és Mega Royal Intellectus Gelea Real DietMed?

Mega Royal Intellectus Gelea Reial de DietMed és un suplement alimentari que capitalitza les propietats excepcionals de la gelea reial , un superaliment conegut per la seva rica composició en proteïnes, minerals i vitamines . Aquest aliment és l'únic consumit per l'abella reina, cosa que contribueix a la seva grandària i longevitat en comparació amb altres abelles.

La gelea reial ha estat tradicionalment valorada pels seus múltiples beneficis per a la salut i el seu ús en una varietat de situacions. Aquest producte de DietMed es destaca per la combinació de gelea reial d'alta qualitat amb altres ingredients actius, potenciant-ne els efectes naturals. Aquesta sinergia és un producte d'alta eficàcia i qualitat, adaptat per satisfer diverses necessitats del mercat.

Mega Royal Intellectus és part de la línia Mega Royal, que se centra a maximitzar els beneficis de la gelea real mitjançant la integració amb components complementaris . Aquest suplement és ideal per a aquells que busquen millorar el seu benestar general i aprofitar les propietats nutricionals i revitalitzants de la gelea reial a la seva dieta diària.

Ingredients:

Aigua, fructusa, gelea real liofilitzada (3:1) contingut almenys 4% d'HDA, turó citrat, Paullina cupana (Guaraná, extracte de llavors que conté almenys el 22% de cafeïna), àcid L-ascòrbic, gluconat de zinc , Cua nitida (Cola; extracte sec de les llavors), corrector d'acidesa: àcid cítric, aroma de plàtan, conservador: sorbat de potassi, D-pantotenat càlcic, cianocobalamina (0,1%), edulcorant: sucralosa, piridoxina clorhidrat de tiamina.

Composició:

1 ampolla: Gelea Reial 1000 mg, Extracte de Guaraná (contenint almenys 22% de cafeïna) 100 mg, Cua 50 mg, Turó 10 mg, Vitamina B1 1,1 mg (100% VRN*), Vitamina B6 1,4 mg (100% VRN*), Vitamina B12 2,5 µg (100% VRN*), Àcid Pantotènic 6 mg (100% VRN*), Vitamina C 80 mg (100% VRN*), Zinc 10 mg (100% VRN*) ).
*Valor de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Mega Royal Intellectus Gelea Real DietMed?

Prendre 1 una ampolla al dia, preferentment després de l'esmorzar. Es pot diluir en aigua o en suc de fruites.

Presentació:

Envàs de 20 butllofes.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Brand

Dietmed ha anat creixent fins a comptar amb més de 200 referències de marques blanques en la seva portafolio.


Dietmed, desenvolupament de productes per a la salut amb més de 30 anys d'experiència


Treballen dia a dia per a contribuir en la idea de tenir un món més saludable. Identifiquen les necessitats del sector per a d'abatollar noves fórmules i millorar constantment els seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda