Preu reduït! Harpagòfit Forte Plus 550 mg - Klepsanic - 80 càpsules

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Harpagòfit Forte Plus 550 mg - Klepsanic - 80 càpsules

187419

Nou

Complement alimentari que intervé favorablement contra el dolor i la inflamació en afeccions osteoarticulars i en processos inflamatoris, de manera general.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

10,72€

IVA inclòs

11,85€ IVA inclòs

-9%

0,13 € / ud

Més informació

Harpagòfit Forte Plus

Ajuda contra el dolor i la inflamació en afeccions osteoarticulars i en processos inflamatoris.

Què és el Harpagofito Forte Plus?

L'Harpagofito és una planta que tradicionalment s'ha fet servir per ajudar a combatre el dolor, la inflamació i els danys associats en casos de: artrosi, artritis, fibromiàlgies; problemes en articulacions, ossos i músculs, de manera general . A Àfrica sol emprar-se amb freqüència en el part de les dones, per la fama que se li ha donat al respecte, ja que genera relaxació a nivell perifèric.

Pot ser interessant també en dolors estomacals, migranyes, d'esquena, entre d'altres.

Per la seva banda, la Boswellia ha estat utilitzada des de fa molts anys com a coadjuvant efectiu contra malalties diverses: artritis reumatoide, colitis ulcerosa, asma per les seves propietats antiinflamatòries , gràcies als àcids boswellics presents que bloquegen l'activitat de les zones afectades.

Des de l'antiguitat, el Gingebre ha estat recomanat per ajudar a reduir el dolor i la inflamació associats a l'artritis ia altres afeccions osteoarticulars. Això és degut al seu alt contingut en gingerols, compostos que poden disminuir considerablement la quantitat de substàncies químiques que intervenen en els processos inflamatoris.

El Manganès ha estat classificat com un mineral possiblement eficaç per ajudar a reduir la pèrdua de pinyol de la columna vertebral i, per combatre la debilitat òssia.

Ingredients:

Composició per càpsula (550 mg): Harpagòfit 250 mg, Boswellia 120 mg, Gingebre 60 mg, Gluconat de Manganès 8,75 mg. Excipients csp: Gelatina (coberta), Talc (antiaglomerant), Diòxid de silici (antiaglomerant).

Com es pren el Harpagofito Forte Plus?

Prendre 3 càpsules al dia, abans dels àpats. No superar la dosi diària recomanada.

Presentació:

Envàs de 80 càpsules

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda