Millorana Planta Tallada

Nou

Millorana o Origanum majorana tallada per preparar infusions i beneficiar-se de les propietats digestives, aperitives i antebacterianes.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,75€

IVA inclòs
2,75 € / 100 g

Més informació

Millorana a granel

La Millorana o Origanum majorana és una planta d'herba perenne procedent de la zona del Mediterrani . Es pot utilitzar de moltes maneres ia més té propietats beneficioses per a laparell digestiu.

Característiques de la Millorana

La Millorana també coneguda com Origanum majorana , majorama o mejorama és una petita mata de la família de les labiades, prima i fina i d'un color blanquinós a causa dels nombrosos pèl·lits blancs que la cobreixen per complet.

Les seves fulles són peciolades, ovals i blanquinoses i les seves flors es reuneixen en espigues terminals densament aglomerades. Els fruits estan constituïts per quatre aquenis ovals i llisos.

Es cria en determinats països d'Orient, com Pèrsia i que no requereix grans cures, per la qual cosa no és difícil veure-la a la nostra Península.

Des de fa temps forma part de les plantes que es cultiven als jardins, gràcies a la seva agradable aroma . També es fa servir per preparar olis essencials.

Tradicionalment s'ha utilitzat com a planta medicinal per les propietats relacionades amb l'aparell digestiu. Es pot prendre en infusió i també es fa servir com a ingredient a la cuina.

Beneficis de la Millorana

La Millorana és una planta que té grans propietats beneficioses per a la salut, principalment relacionades amb el sistema digestiu.

Té propietats digestives que contribueixen a millorar la digestió. Així mateix, se la considera un excel·lent tònic estomacal i carminatiu.

És estupenda per ajudar en casos de falta de gana o augmentar-lo abans dels àpats.

També té propietats sedants i antiespasmòdiques per la qual cosa aquesta recomanada en casos d'ansietat, hipertensió, insomni, espasmes gastrointestinals i digestions lentes.

Les seves propietats antibacterianes també són útils per tractar infeccions urinàries i externament es pot fer servir en dolors reumàtics, sinusitis, herpes i ferides.

Utilització:

Es poden consumir en infusió, com a ingredient a la cuina i per preparar essències, pomades o infusions dús extern per aplicar amb gases sobre la pell.

Com es prepara la Infusió de Millora?

Infusionar directament en aigua calenta. Hi afegim una cullerada de postres per preparar una infusió amb aigua. Concretament, l'aigua ha d'estar a 75ºC-80ºC. El temps de repòs ha de ser de 5 a 10 minuts abans de prendre.

Contraindicacions:

No es recomana durant l'embaràs o la lactància ni per a nens menors de 12 anys.

Es desaconsella prendre en casos de patir úlceres, còlon irritable o gastritis.

Igual que la majoria de plantes medicinals, no cal fer un consum excessiu i descansar cada cert temps de prendre-la.

Comprar Millorana Planta Tallada

Pots comprar la planta Millorana tallada d'alta qualitat i al millor preu al nostre herbolari online.

També les pots trobar en extractes líquids, olis essencials o com a ingredient en productes de complements alimentaris.

Presentació:

En aquesta ocasió la presentem en envàs especial per a plantes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda