Salvia Fulles Tallades (Salvia officinalis)

Nou

Fulles de Salvia (Salvia officinalis) a granel de gran qualitat per preparar infusions o utilitzar a la cuina amb grans propietats beneficioses per a la dona.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,70€

IVA inclòs

Més informació

Sàlvia a granel

La Salvia és una planta de la família lamiàcies que compta amb més de 700 espècies d'arbustos i es pot trobar de manera silvestre a gairebé tot el món. S'utilitza tant per a la gastronomia com a planta medicinal.

Característiques de la Salvia

La sàlvia és una planta llenyosa a la base i herbàcia a les parts superiors; té unes fulles grans, estretes i ovades, amb vora dentada; la seva olor és aromàtica i el seu sabor una mica amarg.

Les flors són blaves encara que en molts casos tenen matisos violacis i s'agrupen en rodanxes.

El que és més distintiu d'aquesta planta són els seus estams, que es redueixen a un parell, amb només mitja antera cadascun.

Es cria a les àrides planes de Castella, Aragó i Catalunya, així com a bona part d'Andalusia i es recol·lecta i s'asseca de forma manual.

S'utilitza com a ornament, com a planta medicinal i com a condiment gastronòmic. A Espanya el seu ús més comú és prendre-la com a infusió.

És una planta molt beneficiosa per a la salut, especialment per a la dona, perquè conté fitoesterols, unes substàncies amb un efecte estrogènic.

Beneficis de la Salvia

La Salvia destaca per múltiples propietats beneficioses per a la salut de la dona, perquè alleuja amb els símptomes de la menopausa i la menstruació.

Té unes propietats que ajuden a paralitzar les terminacions nervioses de les glàndules sudorípares, de manera que ajuda a reduir les sufocacions de la menopausa.

Pel seu efecte astringent també contribueix a alleujar els dolors de la menstruació ia normalitzar el període.

A més també té unes propietats antiinflamatòries que ajuda a reduir malalties externes i internes, ajuda a millorar la digestió alhora que calmar dolors estomacals i reduir la inflor i contribueix a regular el sucre a la sang.

Per aquestes raons, la Salvia és una planta que aporta una gran quantitat de beneficis per a la salut.

Utilització:

L'ús més comú és prendre-la en infusió, afegint-hi una cullerada per tassa i deixant reposar uns 10 minuts.

Comprar Salvia Fulles Tallades

Pots comprar Salvia en fulles tallades d'alta qualitat i al millor preu al nostre herbolari online. Disposem de diferents tipus de sàlvia.

També la pots trobar en càpsules com a complement alimentari en càpsules, en olis essencials o com a ingredient en productes de cosmètica.

Presentació:

Segons l'opció d'envasament escollida i en envàs especial per a plantes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda