Cua de Cavall recol·lectada a mà - 50 grams

217302

Nou

Planta recol·lectada a mà de cua de cavall a granel i d'alta qualitat per preparar infusions i ajudar amb la retenció de líquids i la depuració de l'organisme.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,83€

IVA inclòs
3,66 € / 100 g

Més informació

Cua de cavall

La Cua de Cavall és una planta, o més aviat espècie d'arbust, de la família de les equisetàcies procedent d'Europa principalment, és rica en minerals i té moltes propietats beneficioses per a la salut.

Característiques de la Cua de Cavall

La Cua de cavall és una planta que pot arribar a mesurar fins a seixanta centímetres d'alçada i s'hi distingeixen dos tipus de tiges:

Els primers a emergir del seu rizoma subterrani, que es manté al llarg dels anys, són els anomenats fèrtils però força menys resistents que el segon tipus de tiges

Els segons són els anomenats estèrils, per ser inútils per exercir mecanismes de reproducció. Aquests darrers presenten al llarg una sèrie d'estries i tenen un color verdós; en surten nombroses branquetes laterals.

Procedeix de Catalunya i ha estat recol·lectada manualment i assecada de forma natural a l'ombra per garantir-ne la gran qualitat.

Per aquesta raó, les tiges són més gruixudes i les seves propietats estan més desenvolupades.

Principalment s'utilitza com a planta medicinal i es prepara en infusions, però també es pot trobar com a complements alimentaris i ingredient de productes cosmètics.

És una planta molt beneficiosa per a la salut, especialment pel seu efecte diürètic.

Beneficis de la Cua de Cavall

La Cua de Cavall destaca per diferents propietats beneficioses per a la salut, principalment com a diürètica i remineralitzant.

Té unes propietats que són realment útils per evitar la retenció de líquids i afavorir l'emissió d'orina i eliminar toxines del nostre organisme.

Les seves propietats antiinflamatòries ajuden a millorar el seu poder depuratiu i eliminar excessos d'àcid úric i prevenir còlics al ronyó.

Per la gran quantitat de minerals que té, és recomanable per prevenir o ajudar amb estats lleus d'anèmia i astènia.

Per aquestes raons, la Cua de cavall és una planta que aporta una gran quantitat de beneficis per a la salut.

Utilització:

Es pot fer servir per preparar infusions, extractes líquids, càpsules i comprimits o afegir en productes de cosmètica.

L'ús més comú és prendre-la en infusió, afegint-hi una cullerada per tassa i deixant-la reposar uns 10 minuts.

Comprar Cua de Cavall recol·lectada a mà

Pots comprar Cua de Cavall recol·lectada a mà d'alta qualitat i al millor preu al nostre herbolari online. Disposem de diferents tipus de cua de cavall.

També la pots trobar en càpsules com a complement alimentari en càpsules, en olis essencials o com a ingredient en productes de cosmètica.

Presentació:

En envàs de 50 grams especial per a plantes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda