Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Menta Piperita Fulles senceres

Nou

Menta piperita en fulla a granel i de molt alta qualitat, ideal per preparar infusions o aromatitzar altres aliments i beneficiar-te de les propietats i el poder aromàtic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,50€

IVA inclòs

Més informació

Menta Piperita a granel

La Menta Piperita és una planta de la família Lamiaceae, que és un híbrid obtingut a partir de la menta i de l'herbabona usada com a planta medicinal.

Característiques de la Menta Piperita

La Menta Piperita és un híbrid entre la menta i la menta amb una alçada d'entre 30 i 70 cm procedent de regions temperades d'Europa.

La tija és de secció quadrada i color violaci. Les fulles són oposades, per la qual cosa en cada interval surten dues fulles amb adreces contràries, en forma de llança i dents al seu contorn.

Les flors es troben en espigues terminals, formant inflorescències amb una gamma de color que va del blanc al violeta passant pel rosa. L'olor és molt característica i penetrant; el seu aromàtic sabor deixa una sensació de frescor a la boca .

El seu cultiu es realitza mitjançant esqueixos i d'una sola planta es poden obtenir esqueixos per a més de quatre plantes noves.

El màxim rendiment per a l'obtenció d'essència es dóna en el segon any de cultiu, descendint a partir d'aquell moment.

Es pot utilitzar tant de complement culinari i aromatitzar els plats com per prendre en infusió i beneficiar-te de totes les seves propietats.

Beneficis de la Menta Piperita

Les fulles de Menta Piperita tenen oli essencial, terpens, flavonoides, tanins i betacarotens que aporten diferents propietats beneficioses per a la salut.

Té unes propietats que ajuden amb problemes digestius com indigestions o nàusees, ajuda a reduir gasos ia calmar l'intestí i ajuda a reduir el mal alè.

propietats antiinflamatòries que ajuden a calmar i refrescar dolors musculars , també ajuda a alleujar mals de cap i reduir dolors a les ferides de la boca.

Pot ajudar a reduir refredats comuns, calmant la irritació de la gola i descongestionant les fosses nasals.

També es fa servir per tractar problemes de la pell per les seves propietats antiinflamatòries i calmants.

Per aquestes raons, la Menta Piperita és una planta que aporta una gran quantitat de beneficis per a la salut.

Utilització:

Es pot afegir com a espècia per aromatitzar en alguns plats com carns, pastes o salses.

L'ús més comú és prendre-la en infusió, afegint-hi una cullerada per tassa i deixant-la reposar uns 5 minuts.

Comprar Menta Piperita Fulles

Pots comprar Menta Piperita en fulles tallades d'alta qualitat i al millor preu al nostre herbolari online. Disposem de diferents tipus de menta.

També la pots trobar en càpsules com a complement alimentari en càpsules, en olis essencials o com a ingredient en productes de cosmètica.

Presentació:

Segons l'opció d'envasament escollida i en envàs especial per a plantes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda