Fabricante:

NutriSport NutriSport

StimulRED Enershot - Rendiment i Concentració - Nutrisport - 20 unitats

155451

Nou

5 hores denergia continuada.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,20€

IVA inclòs
0,11 € / ud

Més informació

StimulRED Enershot

Shot energètic per abans i durant

Què és el StimulRED Enershot?

És un complement alimentari que ha estat formulat en un format pràctic per prendre'l en el moment indicat durant l'exercici físic d'elevada intensitat.

Entre els seus ingredients destaquem: Guaraná (que aporta cafeïna), Taurina , Arginina , Magnesi (mineral que contribueix al funcionament normal dels músculs i que ajuda a reduir la fatiga i el cansament), Ginseng i vitamines del grup B (Les vitamines B6, B12 i l'Àcid pantotènic contribueixen al metabolisme energètic normal ia més ajuden a reduir el cansament i la fatiga). StimulRED ENERSHOT® completa la seva fórmula amb altres ingredients com Citrat de Turó (El turó contribueix al metabolisme normal dels lípids) i D-glucuronolactona. A més, la seva formulació destaca per l'absència de sucres que permeten una aportació exempta de calories.

  • Guaraná: Constitueix una aportació de cafeïna natural d'alliberament sostingut que permet, mitjançant l'estimulació del sistema nerviós central, activar el metabolisme dels greixos i endarrerir la fatiga.
  • Taurina: Aminoàcid abundant en el teixit muscular que participa activament al sistema neuromuscular optimitzant la resposta a estímuls i potenciant el rendiment muscular.
  • L-Arginina: Aminoàcid amb una activitat important en el rendiment de lesportista. Afavoreix l'oxigenació muscular com a precursor de l'òxid nítric, millorant així l'aportació d'oxigen a la musculatura involucrada en l'activitat. A més, participa als processos de detoxificació i contribueix a eliminar aquells residus generats durant la pràctica d'exercici.
  • Magnesi: Element imprescindible en els mecanismes de contracció i relaxació muscular i en la prevenció de rampes durant la pràctica d'exercicis que impliquen una elevada pèrdua d'electròlits.
  • Ginseng: Extracte natural amb activitat vigoritzant que millora la capacitat de concentració i aporta vitalitat.
  • Complex de vitamines del grup B: Milloren l‟eficiència del metabolisme energètic de l‟esportista i afavoreixen l‟assimilació dels nutrients que ENERSHOT aporta.

Ingredients:

Aigua, citrat de magnesi, extracte de guaranà, taurina, l-arginina, acidulant (àcid fosfòric), concentrat de cassis, citrat de turó, D-glucuronolactona, extracte de ginseng (Panax ginseng CA Meyer), conservants (sorbat de potes benzoat de sodi), aromes, vitamines (nicotinamida, D-pantotenat de calci, clorhidrat de piridoxina, àcid pteroilmonoglutàmic, cianocobalamina), edulcorants (acesulfame K i sucralosa).

Valor nutricional (60 ml):

Extr. de Guaraná 750 mg
Taurina 610 mg
L-Arginina 570 mg
Citrat de turó 500 mg
D-glucuronolactona 210 mg
Extracte de ginseng

200 mg

Niacina

16 mg

Ac. Pantotènic 6 mg
Vitamina B6 2,8 mg
Àcid fòlic 400 µg
Vitamina B12 2,5 µg
Total cafeïna 80 mg

Com es pren el StimulRED Enershot?

Prendre un shot abans i/o durant l'exercici com a aportació d'energia.

Presentació:

Envàs de 20 unitats.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda