Carbo Gel Llimona - Nutrisport - 18 unitats

Fabricante:

NutriSport NutriSport

Carbo Gel Llimona - Nutrisport - 18 unitats

213995

Nou

Manera fàcil i còmoda de fer una càrrega d'hidrats de carboni (glicogen), hores prèvies a una competició o entrenament de llarga durada, alhora que proporciona vitamines i electròlits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

36,00€

IVA inclòs
2,00 € / ud

Més informació

Carbo Gel Llimona

Energia per l'abans i durant

Què és el Carbo Gel Llimona?

Els hidrats de carboni constitueixen la base energètica de l'metabolisme, ja que actuen com a "combustible" durant la pràctica d'exercici a el mateix temps que s'emmagatzemen en la massa muscular en forma de glucogen per cobrir la demanda energètica.

Nutrisport Carbo Gel és un complement alimentari que constitueix una manera fàcil i còmoda de fer una càrrega d'hidrats de carboni hores prèvies a una competició o llargs entrenaments, alhora que proporciona vitamines i electròlits. Amb 42g d'hidrats de carboni per dosi, combina en la seva composició Hidrats de carboni de cadena llarga (energia seqüencial) i isomaltulosa (Palatinose TM, disacàrid que assegura una aportació energètica sostingut). La combinació d'ambdues cadenes de carbohidrats ens assegurarà una càrrega glucèmica per afrontar la intensitat de l'exercici amb energia. També aporta Sodi i Potassi (electròlits perduts en la suor, indispensables en els mecanismes de contracció i relaxació muscular i en el sistema cardiovascular), Vitamines B1, B2, B3, B6, C, E, (imprescindibles en el metabolisme dels carbohidrats i antioxidants).

Nutrisport Carbo Gel és ideal per prendre tant hores prèvies a l'exercici, com els dies anteriors a esforços físics intensos i de llarga durada, ja que gràcies al seu pràctic format ens permetrà fer diferents ingestes d'hidrats de carboni durant el dia.

Ingredients:

Xarop de glucosa deshidratat, aigua, isomaltulosa (Palatinose), aromes, acidulants (àcid cítric), clorur de sodi, clorur de potassi, conservadors (sorbat de potassi i benzoat de sodi), àcid L-ascòrbic, acetat de DL-alfa tocoferilo , nicotinamida, citrat de sodi, clorhidrat de piridoxina, riboflavina, clorhidrat de tiamina.

Valor nutricional (100 grams):

valor Energètic

257 kcal
greixos 0 g

de les quals: Saturats

0 g

Hidrats de Carboni

64 g

dels quals: Sucres

15 g
proteïnes 0 g
sal 0,19 g

Composició (66 grams):

Sodi

50 mg
potassi 58 mg

vitamina E

4,8 mg

vitamina C

32 mg

vitamina B1

0,44 mg
vitamina B2 0,56 mg
vitamina B3 6,4 mg
vitamina B6 0,56 mg

* VRN: Valors de Referència de Nutrients

Com es pren el Carbo Gel Llimona?

Prendre un Carbo Gel abans o durant la pràctica d'exercici físic.

Presentació:

Envàs de 18 unitats de 66 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda