Fabricante:

NutriSport NutriSport

Gel Sport amb Taurina Sabor Fresa - NutriSport - 35 grams

179715

Nou

Gel que aporta energia a base d'hidrats de carboni durant l'exercici de gust de maduixa. Presentat en envàs de 35 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,40€

IVA inclòs
4,00 € / 100 g

Més informació

Gel Sport amb Taurina Sabor Fresa

Gel energètic amb taurina

Què és el Gel Sport amb Taurina Sabor Fresa?

L'aportació d'energia a base d'hidrats de carboni durant l'exercici es pot fer mitjançant diferents complements. No obstant, cada esportista té unes preferències i preval el consum d'algun per sobre de la resta. Els gels són un format pràctic per aportar energia durant la pràctica d'exercici físic.

El gel amb Taurina és un complement alimentari que proporciona la quantitat adequada d'hidrats de carboni (d'absorció ràpida i lenta) per assegurar una aportació energètica immediata, sense ocasionar pics de sucre a la sang, i sostingut (energia perllongada i evitar fatiga muscular).

Al costat d'altres ingredients com Taurina (aminoàcid molt abundant en el teixit muscular), BCAAs (L-Leucina, L-Isoleucina, L-Valina, abundants en els teixits musculars i proporcionen energia permetent l'estalvi del glucogen muscular), Vitamines (obtenció de energia i antioxidants).

Ingredients:

Xarop de glucosa deshidratat, aigua, fructosa, dextrosa, aminoàcids (L-leucina, taurina, L-isoleucina, L-valina) (0,52%), aroma (Cheesecake: conté llet ), minerals (clorur de sodi, clorur de potassi), acidulant (àcid cítric), conservadors (sorbat potàssic, benzoat sòdic), complex vitamínic (àcid L-ascòrbic, acetat de DL-alfa-tocoferil, nicotinamida, clorhidrat de piridoxina, riboflavina, clo -445), colorant (E-122, E-124).

Valor nutricional (100 grams):

Calories:

257 Kcal

Greixos:

0 g

Hidrats de Carboni

64 g

Sucres:

25 g
Proteïnes: 0,33 g
Sal: 0,36 g

Composició (40 grams):

L-Leucina

60 mg

L-Valina

30 mg

L-Isoleucina

30 mg

Taurina 45 mg

Sodi

50 mg

Maltodextrina

15 mg
Vitamina B1 0,17 mg
Vitamina B2 0,22 mg
Vitamina B3 2,5 mg
Vitamina B6 0,22 mg
Vitamina C 12 mg
Taurina 45 mg

Com es pren el Gel Sport amb Taurina Sabor Fresa?

Prendre un gel cada 45-60 minuts durant l'activitat física com a aportació energètica. Prendre un màxim de 6 gels al dia.

Presentació:

Gel de 35 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda