Fabricante:

NutriSport NutriSport

Stressnutril Maduixa - Nutrisport - 800 grams

185025

Nou

Aportació de aïllat de Proteïna de sèrum lacti amb Hidrats de carboni. Aminoàcids Ramificats, L-Glutamina, AKG, Malat de Citrul·lina, Magnesi i Vitamines per a la recuperació de l'esforç.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

36,50€

IVA inclòs
4,56 € / 100 g

Més informació

Stressnutril Maduixa

Enriquit amb BCAAs, L-Glutamina, L-Arginina, entre d'altres

Què és el Stressnutril Maduixa?

És un complement alimentari que combina una proporció de diferents nutrients que intervenen en nombrosos processos metabòlics. Stressnutril és un batut recuperador "tot en un". Aquest batut pot incloure dins d'una alimentació variada i equilibrada juntament amb un estil de vida saludable.

Entre la seva composició destaquem: Aïllat de proteïna (Les proteïnes contribueixen a l'augment i conservació de la massa muscular i a l'òptim manteniment dels ossos), un complex de carbohidrats, L-Glutamina (És un aminoàcid que intervé en nombrosos processos de l'organisme), els BCAAs (aminoàcids ramificats (l-Leucina, l-Isoleucina i l-Valina), magnesi (50% VRN * mineral important en processos de contracció i relaxació muscular, a més el magnesi ajuda a disminuir la fatiga), Arginina alfa cetoglutarato (precursor de l'Òxid Nítric (NO), Malat de Citrul·lina (Aminoàcid que intervé en diferents processos a nivell muscular), vitamina C (la vitamina C contribueix a la protecció de les cèl·lules enfront de el dany oxidatiu i ajuda a disminuir el cansament i la fatiga), vitamines de el grup B (les vitamines B2 i B6 intervé en l'òptim manteniment de les mucoses, les vitamines B1, B2 i B6 contribueixen en el metabolisme energètic i en l'òptim funcionament de sistema nerviós i immunològic).

A més la nova fórmula de Nutrisport conté MSM (dimetilsulfona).

Ingredients:

Fructosa (34%), Aïllat de Proteïna de Suero Lacti (Conté lecitina de soja) (33%), Cacau en pols desgreixat (Theobroma cacau, gra) (9,5%), xarop de glucosa (15%), complex de aminoàcids (L-Glutamina, L-Arginina alfa-cetoglutarato, L-Citrul·lina, aminoàcids ramificats (L-Leucina, L-Isoleucina, L-Valina)) (6,7%), dextrosa (5,0%), Acidulant ( àcid Cítric), Carbonat de Magnesi, Aroma, Citrat de potassi, MSM (dimetilsulfona), Clorur Sòdic, Complex vitamínic (àcid L-Ascòrbic, colecalciferol, Clorhidrat de piridoxina, Riboflavina, Clorhidrat de Tiamina), Edulcorant (sucralosa), colorant ( carmí de cotxinilla).

Informació nutricional (100 grams):

valor Energètic 380 kcal
greixos 0,43 g
saturats <0,03 g
Hidrats de Carboni 57 g
sucres 40 g
proteïnes 37 g

Composició (40 grams):

Aïllat proteïna sèrum

13 g
dextrosa 2,0 g
fructosa 13,6 g
Xarop de glucosa 6,0 g
aminoàcids ramificats 3700 mg
L-Glutamina 1,0 g
L-Arginina 640 mg
L-leucina 1880 mg

L-isoleucina

910 mg
L-Valina 910 mg
L-Citrul·lina 280 mg
MSM 200 mg
magnesi 170 mg *
vitamina C 40 mg *
vitamina B1 0,55 mg *
vitamina B2 0,7 mg *
vitamina B6 0,7 mg *

* 50% VRN: Valor de referència de Nutrients.

Com es pren el Stressnutril Maduixa?

Just a l'acabar l'exercici físic intens.

Barrejar un dosificador (40g) amb 250 ml d'aigua.

Presentació:

Envàs de 800 grams.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda