Preu reduït! Dentifrici Natural de Pròpolis - Propolmel - 100 grams

Fabricante:

Propolmel Propolmel

Dentifrici Natural de Pròpolis - Propolmel - 100 grams

188502

Nou

Dentifrici natural Propol-mel. El pròpolis actua com a regenerador i fortificant de les genives, remineralitzant dental i anticàries. Envàs amb 100 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,98€

IVA inclòs

7,75€ IVA inclòs

-10%

6,98 € / 100 g

Més informació

Dentrític Natural de Pròpolis

Regenerador i fortificant de les genives, remineralitzant dental i anticàries.

Què és el dentrític Natural de Pròpolis?

El carbonat de calci i el caolí són agents antisarro que no fan malbé l'esmalt. L'extracte de sàlvia i el suc de poma són blanquejants naturals.

El pròpolis, el gingebre, l'arbre del te i l'oli essencial de llimona són bactericides. No té fluor, menta ni derivats. És apte en tractaments homeopàtics.

A banda de les seves propietats bàsiques (desinfectant, antiplaca, anticàries i remineralitzant dental) està indicat també per a totes aquelles persones que tinguin afeccions tals com periodontitis (piorrea), gingivitis (sagnat i inflamació de genives), nafres a la cavitat bucal i genives i dents sensibles.

Si en aquests casos es complementa l'ús del dentifrici amb la tintura de pròpolis (dissolta en aigua) a manera d'elixir al final del rentat l'efectivitat es veu multiplicada. Composició del dentifrici natural Propol-mel.

L'olor dels nostres productes és simplement el resultat de la barreja dels seus ingredients i els olis essencials purs, no s'obté mitjançant fragàncies elaborades amb components obtinguts d'olis essencials que només serveixen per perfumar però que n'han perdut les propietats essencials.

Ingredients:

Aigua, carbonat de calci i caolí (eliminen suaument la tosca i la brutícia), glicerina i extracte de sàlvia (blanquejants), goma xantana (espessant alimentari), decil glucòsid (detergent d'origen vegetal), tintura de pròpolis propol-mel* ( 2,5%), olis essencials de llimona, sàlvia, clau, farigola i arbre del te, extracte de gingebre i sorbat potàssic (conservant alimentari). 100% ingredients naturals, 4% certificats ecològics.

Com es fa servir el dentrític Natural de Pròpolis?

  • Es recomana raspallar dues vegades al dia per tenir unes dents i genives saludables.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda