Preu reduït! Dentifrici Sea Fresh - Jason - 170 grams

Fabricante:

Jason Jason

Dentifrici Sea Fresh - Jason - 170 grams

187741

Nou

Neteja profunda, dents enfortides i alè refrescat amb ingredients naturals.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

9,28€

IVA inclòs

13,25€ IVA inclòs

-29%

5,46 € / 100 g

Més informació

Dentifrici Sea Fresh Jason

Somriu amb la natura.

Què és Dentifrici Sea Fresh Jason?

El Dentifrici Sea Fresh de Jason combina ingredients naturals per proporcionar una neteja completa i cura oral avançat .

Enriquit amb calci i algues verd-i-blaves, aquest dentifrici està dissenyat per enfortir les dents i reduir l'acumulació de placa . Els extractes de menta verda i julivert no només li brinden una frescor duradora, sinó que també asseguren un alè revitalitzat. En triar el Dentifrici Sea Fresh de Jason, tries un somriure més lluminós i una boca saludable, permetent-te enfrontar cada dia amb confiança i frescor.

Ingredients:

Carbonat de calci, aigua (aqua), glicerina, cocoil glutamat de sodi, oli de fulla de Mentha Viridis (menta verda), carragenà, suc de fulla d'àloe barbadensis (1), pols de tija de Bambusa arundinacea, extracte de Carum Petroselinum (julivert), llavor de Citrus Grandis (aranja). Extracte, extracte de Chlorella Pyrenoidosa, extracte de llavor de Perilla Ocymoides, extracte de fulla/tija de Stevia Rebaudiana, sílice, bicarbonat de sodi. (1)Ingredient orgànic certificat.

Com es fa servir Dentifrici Sea Fresh Jason?

Eviteu l'acumulació de placa i tosca amb un raspallat regular i neteges dentals de rutina. Els adults i nens de 2 anys o més s'han de raspallar les dents després de cada àpat (o almenys dues vegades al dia, o segons les indicacions d'un dentista o un metge).

Els nens menors de 6 anys han dutilitzar només una quantitat de pasta de la mida dun pèsol i ser supervisats segons sigui necessari. Per a nens menors de 2 anys, consulteu un dentista o metge abans d'usar-lo.

Presentació:

Envàs de 170 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda