Preu reduït! Dentifrici Power Smile Menta - Jason - 119 grams

Fabricante:

Jason Jason

Dentifrici Power Smile Menta - Jason - 119 grams

175748

Nou

Blanquejament natural, protecció contra bacteris i frescor duradora, tot en un, cuidant les teves dents i genives.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

10,50€

IVA inclòs

13,25€ IVA inclòs

-20%

8,82 € / 100 g

Més informació

Dentifrici Power Smile Menta Jason

Brillant, blanc i naturalment fresc.

Què és Dentifrici Power Smile Menta Jason?

El Dentifrici Power Smile Menta de Jason és una fórmula revolucionària dissenyada per oferir un somriure més blanc i brillant , respectant al mateix temps la integritat de l'esmalt dental.

Gràcies a una combinació única de blanquejants naturals, com la pols de bambú, carbonat càlcic, bicarbonat càlcic i sílice, aquest dentifrici és suau amb les dents, minimitzant l'abrasió .

La presència d'extractes de pomelo i llavor de Perilla actua com un escut, protegint contra els àcids del sucre i limitant la proliferació bacteriana . A més, l'àloe vera ecològic ofereix un efecte calmant, ideal per a genives sensibles , i l'oli de menta garanteix una sensació de frescor duradora després de cada raspallat.

Ingredients:

Glycerin, Water (Aqua), Hydrated Silica, Sodium Laurylglucosides Hydroxypropylsulfonate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Chondrus Crispus (Carrageenan), Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract, Citric Acid, Menthol, Sodium Bicarbonate , Sodium Benzoate.

Com es fa servir Dentifrici Power Smile Menta Jason?

Adults i nens a partir de dos anys: Raspallar les dents meticulosament, preferiblement després de cada àpat, o almenys dues vegades al dia, o segons indiqui el dentista. A continuació esbandir adequadament. Els nens menors de 6 anys han d'usar una quantitat de mida d'un pèsol. Supervisar els nens durant el seu ús per minimitzar el risc d'ingestió, especialment els nens menors de 6 anys. Infants menors de 2 anys: Consulteu el vostre dentista.

Presentació:

Envàs de 119 grams.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda