Preu reduït! Raspall Dental Irisana Xylitol Medi - Grup Irisana

Fabricante:

Irisana Irisana

Raspall Dental Irisana Xylitol Medi - Grup Irisana

186140

Nou

Inhibidor del creixement del bacteri Streptococcus mutans, principal causant de la càries dental.

Més detalls

2,86€

IVA inclòs

3,25€ IVA inclòs

-12%

Més informació

El raspall dental Irisana realitza dos processos simultanis: elimina la placa alhora que proporciona massatge a les genives i realitza una profunda neteja interdental amb menys quantitat de pasta dentífrica.

Està proveït de dos tipus de filaments dissenyats en diferentas estructures i mides de manera que uns eliminen la placa bacteriana de la superfície de les dents i de la línia de les genives, alhora que proporciona el massatge, i altres penetren suau i profundament en els espais interdentals realitzant una neteja similar al fil o raspall interdental.

Posseeix un mànec flexible, anatòmic i antilliscant que poporciona un còmode i eficaç raspallat.

Els filaments del raspall dental Irisana estan fabicados de PBT (polibutilè de teraftalato) al qual s'integren compostos d'acció antibacteriana permanent i Xylitol (també Xilitol) o Fluor, aplicant les últimes tecnologies de la higiene bucodental.

► Beneficis

A més del component antibacterià, tant el Xylitol com el Fluor, integrats en els filaments del raspall dental Irisana, són fonamentals en la prevenció de càries.

El fluor actua sobre la mineralització de les dents i els protegeix, fent-los més resistents a l'acció dels bacteris.

El Xylitol, que s'obté fonamentalment de la fusta de bedoll, és reconegut per la FAO / OMS com a inhibidor del creixement del bacteri Streptococcus mutans, principal causant de la càries dental.

► Diferències amb altres raspalls

En lloc de posseir filaments convencionals de niló recobert, en el raspall dental Irisana, els components actius estan integrats en el procés de fabricació, pel que són eficaços fins al final de la vida útil del raspall. Aquesta característica, unida a la suavitat i flexibilitat de les seves filaments, possibilita una eficaç neteja sense necessitat d'utilitzar pasta dentífrica. Això no obstant, per obtenir una sensació de frescor, és aconsellable utilitzar una petita quantitat.

A diferència d'altres raspalls, en el raspall dental Irisana els filaments estan dissenyats en dos diferents estructures i mides de manera que, simultàniament, uns eliminen la placa bacteriana iproporcionen massatge a les genives, i altres s'eliminen en profunditat les restes d'aliments als espais interdentals. A causa del material emprat (PBT), la durada del raspall dental Irisana és dues o tres vegades superior a la d'un raspall convencional.

Un cop utilitzat, s'aprecia la diferència.

Recomanacions

Atès les característiques del raspall dental Irisana, no cal exercir pressió per a una bona neteja dental.

Es recomana alternar les dues presentacions per a un major benefici.

Canviar el raspall quan els filaments estiguen sensiblement oberts.

Després del seu ús, s'ha de rentar bé i guardar-lo en un recipient amb els filaments cap amunt perquè s'assequi com més aviat millor.

Mai s'ha de guardar tapat (amb una funda, per exemple) ni ficat en aigua, la qual cosa afavoriria el cultiu de fongs i bacteris.

► Presentació: Raspall Dental Irisana Xylitol Medi

El raspall dental Irisana es comercialitza en dues presentacions: amb Fluori amb Xylitol integrats, i cadascuna d'elles amb dues dureses, suau i mitja.

Donada l'eficàcia del raspall, amb els seus fins i suaus filaments, no és necessària major duresa. L'alternança d'ambdós raspalls dentals Irisana proporciona una eficaç prevenció i higiene bucodental.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda