Dentific Omeobital Anís i Llimona Bio - Argital - 75 ml

157768

Nou

Neteja bucal natural amb oli de llimona. Sense fluor, conservants ni colorants, per a un somriure saludable i orgànic. Envàs de 75 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,35€

IVA inclòs
11,13 € / 100 ml

Més informació

Dentific Omeobital Anís i Llimona Bio Argital

amb olis essencials d'Anís i Llimona.

Què és Dentifrico Omeobital Anís i Llimona Bio Argital?

Experimenta una neteja bucal natural i completa amb el dentifrici sense fluor, apte per a tractaments homeopàtics. Enriquit amb oli pur de llimona, aquest producte prevé la formació de placa bacteriana i manté el teu somriure saludable. Lliure de conservants, colorants, SLS i edulcorants.

Omeobital és lelecció orgànica per a una higiene dental impecable.

Ingredients:

Gel d'argila verda, extractes de rosa canina, flors de calèndula, flors de camamilla, flors de malva i purs olis essencials d'anís i llimona.

Com s'aplica Dentifrico Omeobital Anís i Llimona Bio Argital?

  1. Humiteja el teu raspall de dents: Abans d'aplicar el dentifrici, esbandeix el teu raspall de dents sota un raig d'aigua per humitejar-lo.
  2. Aplica el dentifrici: Col·loca una petita quantitat de pasta dental (de la mida d'un pèsol o una mica més) a les truges del teu raspall de dents.
  3. Raspalla les teves dents: Porta el raspall a la teva boca i comença a raspallar les teves dents amb moviments circulars i curts, assegurant-te de cobrir totes les superfícies dentals (davant, part posterior i masticatòria). No oblidis també raspallar suaument la línia de les genives.
  4. Raspalla la teva llengua: Després de raspallar les teves dents, neteja suaument la teva llengua amb el raspall per eliminar els bacteris i mantenir un alè fresc.
  5. Esbandida: Finalment, escup l'excés de pasta dental al lavabo i esbandeix la teva boca amb aigua. Assegura't d'esbandir bé el teu raspall de dents i guardar-lo en posició vertical perquè s'assequi.

Presentació:

Envàs de 75 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Coneix la nostra línia de productes d'herbolari en línia. Els millors de productes naturals per cuidar el teu cos a la nostra farmàcia en línia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda