Dentifrici amb Menta i Àcid Hialurònic Sense Fluor - Mínima Organics - 60 grams

218845

Nou

Experiència fresca i natural, ideal per a dents sensibles, amb ingredients orgànics i enfocament ecològic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,80€

IVA inclòs
16,33 € / 100 g

Més informació

Dentifrici amb Menta i Àcid Hialurònic Sense Fluor Mínima Organics

Sabor fresc, cura pur.

Què és Dentifrici amb Menta i Àcid Hialurònic Sense Fluor Mínima Organics?

El dentifrici de Mínima Organics, lliure de fluor, és l'opció perfecta per als que busquen una cura bucal natural i sostenible .

Enriquit amb potents ingredients orgànics com la menta, àcid hialurònic , xylitol, àloe vera, camamilla i calèndula, proporciona un sabor fresc i refrescant que protegeix i cuida especialment les dents sensibles .

A diferència de les pastes tradicionals, el dentifrici de Mínima fa escuma i s'assembla en sabor i efecte als productes convencionals, però amb l'avantatge de contenir ingredients 100% naturals i ecològics.

A més, és eficaç en el tractament de taques, promovent un blanquejament dental natural. La presentació sense plàstic i el compromís amb la sostenibilitat fan d'aquest producte una elecció conscient per al medi ambient i la salut bucal.

Ingredients:

Calcium Carbonate, Glycerin*, Aloe barbadensis Leaf Juice*, Cocos Nucifera Oil*, Xylitol, Sodium Lauroyl Glutamate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Mentha Piperita Oil*, Sodium Hyaluronate, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Calendula , Glyceryl Caprylate, Glyceryl Undecylenate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool.

*Procedent d'agricultura ecològica.

Com es fa servir Dentifrici amb Menta i Àcid Hialurònic Sense Flúor Mínima Organics?

Toca lleugerament les truges al dentifrici o utilitza alguna petita espàtula o cullera netes. Raspalla't almenys per dos minuts i esbandida. Evitar el contacte amb els ulls, no ingerir i no fer servir en mascotes. Per a nens de 6 anys o menys, utilitzeu una quantitat de mida d'un pèsol per al raspallat supervisat per minimitzar la ingestió. En cas d'ingesta de fluorur d'altres fonts, consulteu un dentista o metge.

Mantingueu la llauna ben tancada. Un cop obert el producte dura 12 mesos

Presentació:

Envàs de 60 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda