Preu reduït! Elixir Bucal - Corpore Sa - 250 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Elixir Bucal - Corpore Sano - 250 ml

184471

Nou

A base de mirra, pròpolis i fonoll.

Més detalls

8,56€

IVA inclòs

10,02€ IVA inclòs

-14%

Més informació

Elixir Bucal
A base de mirra, pròpolis i fonoll.

L'extracte de Mirra reforça les genives, prevé la formació de càries i la placa dental. Té propietats antiinflamatòries.

El Pròpolis té efecte antibacterià, antiviral, purificant i reforçant. Ajuda a millorar la higiene bucal i és efectiu contra els principals causants del mal alè.

Del Fonoll s'obtenen principis actius com ara; sals minerals, vitamines A, B i C. Tonifica les genives i deixa l'alè net i fresc.

Ingredients: Aqua (water), alcohol, Foeniculum vulgare (Fennel) Fruit extract, Commiphora Myrrha extract, PEG-40 Hydrogenated Castor oil, Aroma (Flavor), D-Limonene, Geraniol, Sodium benzoate, Sodium Saccharin, Sodium Salts of Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Menthol, Citric Acid, CI 19140, CI 42090

Presentació: Envàs de 250 ml

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda