Preu reduït! Raspall Dental Fusta de Bambú - Corpore Sano

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Raspall Dental Fusta de Bambú - Corpore Sano

215593

Nou

Lliure de BPA i perfecte per a la higiene bucal diària. Amb filaments blancs de niló de duresa mitjana, aquest raspall s'adapta a qualsevol superfície de la boca per a una neteja completa i efectiva.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,70€

IVA inclòs

3,13€ IVA inclòs

-13%

1,80 € / 100 ml

Més informació

Raspall Dental Fusta de Bambú Corpore Sano

Cuida la teva boca i el planeta amb el nostre raspall dental ecològic i lliure de BPA.

Què és Raspall Dental Fusta de Bambú Corpore Sano?

Aquest Raspall Dental de Fusta de Bambú és una opció ecològica i saludable per a la teva higiene bucal diària . Fabricat completament amb fusta de bambú Mosso, és un producte respectuós amb el medi ambient, ja que el bambú és una planta de ràpid creixement i d'alt rendiment que no requereix pesticides ni fertilitzants per al seu cultiu.

A més, aquest raspall dental és lliure de BPA , un compost químic que es troba en molts plàstics i que pot tenir efectes nocius per a la salut. Amb aquest raspall de dents, pots tenir la seguretat que estàs fent una elecció saludable per a tu i per al planeta.

El raspall dental de bambú té filaments de niló de color blanc i de duresa mitjana , perfectes per netejar totes les superfícies de la boca de manera efectiva. El disseny d'aquests filaments s'adapta a cada racó de la boca, assegurant una neteja completa i eficaç a cada raspallat.

Composició:

100% de fusta de bambú Mosso ecològic i lliure de BPA.

Com es fa servir Raspall Dental Fusta de Bambú Corpore Sano?

Es recomana fer servir cada dia per a una bona higiene bucal. Es recomana canviar-lo cada 2 mesos.

Presentació:

Envàs de 1 unitat.

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda