Preu reduït! DonnaLife Sabó Higiene Íntima Protector - Laboratorios ESI - 250 ml

DonnaLife Sabó Higiene Íntima Protector - Laboratorios ESI - 250 ml

219771

Nou

Sabó per a la higiene íntima que gràcies als seus components d'origen natural asseguren una protecció correcta de les zones més delicades. Envàs de 250 ml.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

13,49€

IVA inclòs

14,99€ IVA inclòs

-10%

5,40 € / 100 ml

Més informació

Donnalife Sabó Íntim Protector

Els productes de Donnalife són complements de tractament ginecològic recomanats especialment en període menstrual, embranzida, postpart i menopausa.

Què és Donnalife Sabó Íntim Protector?

Sabó per a la higiene íntima que gràcies als seus components 98% d'origen natural asseguren una protecció correcta de les zones més delicades.

Aquest producte té una formulació única al mercat, ja que no conté conservants, colorants ni perfum. Sotmés a test Al·lergènic, Dermatològic i Microbacteriològic.

Neteja amb suavitat respectant la flora íntima i proporcionant acció antimicrobiana i antiinflamatòria . Ideal per a ús diari.

Neteja eficaçment i delicadament, deixant inalterables els paràmetres fisiològics de la pell. Aporta sensació de frescor i benestar.

La neteja correcta de la mucosa ajuda a prevenir les manifestacions de petites irritacions i assegura la protecció i prevenció quotidiana.

L'arandon vermell evita la proliferació de bacteris impedint l'adhesió i penetració a la paret del tracte urinari.

L'Aloe vera posseeix acció calmant, cicatritzant i elastitzant.

L'Arbre del te és un bon antisèptic que evita les irritacions de la pell i mucoses . Protegeix de bacteris, virus i fongs evitant problemes com la candidiasi.

La formulació, a més, ha estat estudiada posant una cura particular en l'elecció del tensioactiu natural i eliminant conservants i perfums que són els principals responsables de manifestacions al·lèrgiques en els productes dermocosmètics.

Ingredients:

Árandano vermell, Aloe Barbadensis, Àcid Làctic, arbre del te, aigua, coco – glucoside, sodium lauryl sulfate, cocamidopropyl betaine, betaine, gliceryn, pentylen glycol, glyceryl oleate, parfum, sodium lactate, sodium gluconate, sodium gluconate.

Com es fa servir Donnalife Sabó Íntim Protector?

Es recomana netejar la zona íntima i esbandir-la amb aigua tèbia.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda