Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Iris Balls Dobles - Grup Irisana - Dos Boles

Fabricante:

Irisana Irisana

Iris Balls Dobles - Grup Irisana - Dos Boles

159233

Nou

Iriscup és el producte més innovador, còmode i ecològic per a la higiene íntima de la dona.

Més detalls

24,30€

IVA inclòs

27,00€ IVA inclòs

-10%

Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Iris Balls Dobles
Un hàbit senzill i eficaç contra les petites pèrdues d'orina

Mètode per enfortir i tonificar la musculatura del sòl pèlvic.

Les Irisballs són esferes que posseeixen en el seu interior una altra boleta i que amb el moviment del cos al caminar generen vibracions que fan reaccionar la musculatura pèlvica amb suaus contraccions.

Beneficis de l'ús de Irisballs: Les Irisballs ajuden a mantenir el bon to muscular del sòl pelvià, ajudant a remetre i fins i tot a evitar petites pèrdues d'orina ia mantenir la joventut de la zona íntima femenina.

Ginecòlegs i terapeutes de tot el món recomanen el seu ús a dones de totes les edats per prevenir l'aparició de pèrdues lleus d'orina.

El sòl pèlvic és un conjunt de músculs que sosté tota la part baixa de l'abdomen, com un arc protector de suport per a la bufeta de l'orina, l'úter i la part inferior de l'intestí gros.

El debilitament dels músculs del sòl pèlvic pot provocar alguns trastorns com incontinència urinària, prolapses o disfunció sexual.

Hi ha diversos factors que contribueixen al seu debilitament, coml'edat, la menopausa, el sobrepès, l'herència genètica i, sobretot, l'embaràs i el part. La distensió uterina, l'activitat hormonal i l'esforç del part, ajuden al desgast d'aquests músculs.

Perquè els òrgans del sòl pèlvic funcionin correctament, els músculs del sòl pèlvic han d'estar sans i forts.

Col·locades en el fons de la vagina, les Irisballs permeten contraure els músculs pèlvics mentre la dona camina, aconseguint una vibració a partir del xoc d'una bola contra una altra, tonificant la musculatura vaginal. Així, inconscientment aconseguim tonificar i reforçar la musculatura pèlvica, el que ens permet millorar la incontinència urinària i fins i tot prevenir la seva aparició, així com mantenir la joventut de la zona íntima femenina.

Presentació: Estoig amb dues boles.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda