Venda! Oliovita Crema Íntima - Vitae - 30 ml

Fabricante:

Vitae Vitae

Oliovita Crema Íntima - Vitae - 30 ml

190123

Nou

Oliovita® Crema actua com un hidratant íntim ajudant a alleujar la sequedat vaginal. Envàs amb 30 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,46€

IVA inclòs

14,95€ IVA inclòs

-10%

44,87 € / 100 ml

Més informació

Oliovita Crema

Crema actua com un hidratant íntim.

Què és Oliovita Crema?

Oliovita és una crema íntima que ajuda a combatre la sequedat vaginal respectant l'equilibri fisiològic de la zona.

La sequedat vaginal és una afecció molt molesta i molt habitual en les dones. Afecta prop del 30% de les dones en edat reproductiva i el 40% en edat menopàusica.

Pot provocar malestar, dolor, picor, cremor i manca d'humitat de la zona íntima, afectant l'estat anímic i la qualitat de la vida sexual de les dones que la pateixen.

Les dones poden patir sequedat vaginal a diferents estadis de la vida, sent els canvis hormonals la causa més freqüent, sobretot durant la menopausa, on els nivells d'estrògens disminueixen i produeixen canvis en el teixit vaginal, el qual es resseca, inflama i perd gruix.

Oliovita® Crema és una crema íntima daplicació externa especialment dissenyada i pensada per al confort personal de la dona. Es tracta d'un 5 a 1 únic, amb una composició exclusiva que exerceix les 5 funcions necessàries per combatre la sequedat vaginal:

  • Hidrata
  • Calma
  • Protegeix dels bacteris i dels fongs
  • Nodreix, protegeix i regenera
  • Ajuda a lubricar

Alleujar la sequedat vaginal, respectant l'equilibri fisiològic de la zona i reforçant la funció de barrera natural de la pell. És rica en extracte d'arç groc que ajuda a regenerar la pell i les mucoses i rehidratar. A més, humiteja la zona, millora l'estat d'hidratació de la mucosa vaginal i redueix la sensació de picor, cremor i dolor.

Principis Actius:

Oliovita® Crema està pensat per a la cura íntima i delicada de la mucosa vaginal.

L'Oli d'Argán aporta hidratació a la pell gràcies als seus àcids grassos. A més, conté vitamines E i C que aporten nutrició. Reté laigua de la pell i protegeix la pell de forma natural. Ideal per a dones menopàusiques.

L'extracte de Malva té capacitat antiinflamatòria i protectora de les mucoses i de la pell a causa del seu alt contingut en mucílags i flavonoides. Ideal per a pells sensibles, seques o irritades.

L'Espino Groc conté omegues 3, 6, 7 i 9 i vitamines A i E. S'aconsegueix mitjançant un procés exclusiu on potencien els principis actius. No hi intervenen processos dissolvents ni oxidatius. Posseeix propietats antiinflamatòries i analgèsiques. Afavoreix la regeneració de la pell, hidrata i nodreix la pell. Ajuda a millorar la salut del tracte urogenital.

L'Oli de Sèsam presenta acció antifúngica i antibactericida.

L'Àcid Hialurònic contribueix a la cicatrització i renovació de la pell. Aporta hidratació i lubricant gràcies a la seva acció humidificant que millora el benestar íntim.

Ingredients:

Aqua, Pèptids calmants, Isoparafina C13-14, Extracte de flor de malva, Estearat de PEG-32, Oli de llavor de sèsam, Estearat de PEG-6, Estearat de glicol, Poliacrilamida, Extracte de fruita de Hippophae rhamnoides, Extracte groc, Palmitat d'ascorbil, Àcid fenoxicetanol, Sodi benzoat, Àcid Hialurònic, Clorfenesina, Sorbat de potassi, Trietanolamina, Glicerina, Triglicèrid caprílic, Laureth-7, Argania Spinosa Kernel Oil, Hialuronat de so , Tocoferilita d'acetsamo.

Com s'aplica Oliovita Crema?

  • Es recomana aplicar a la zona genital externa 2 o més vegades al dia, segons necessitat.
  • No aplicar sobre úlceres, ferides obertes o infectades.
  • Renteu-vos les mans després del seu ús.
  • Evitar el contacte amb els ulls.

Presentació:

Envàs de 30 ml

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda