Preu reduït! Sabó íntim Intimelle lenitiu - Natura House - 250 ml

Fabricante:

Natura House Natura House

Sabó íntim Intimelle lenitiu - Natura House - 250 ml

167224

Nou

Intimelle lenitiu és un sabó íntim suau i calmant, ideal per a pells sensibles. Formulat amb extractes naturals i pH equilibrat, respecta la delicadesa de la zona íntima.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,54€

IVA inclòs

9,60€ IVA inclòs

-11%

3,42 € / 100 ml

Més informació

Sabó íntim Intimelle lenitiu Natura House

Cura i delicadesa per a la teva higiene íntima.

Què és Sabó íntim Intimelle lenitiu Natura House?

Intimelle lenitiu és un sabó íntim delicat i calmant , formulat per a la higiene diària i específicament per a les pells sensibles i irritades .

Amb un PH balancejat de 5,5 , està dissenyat per respectar l' equilibri natural de la zona íntima . Elaborat amb ingredients naturals , inclou extractes de Rosa damascena, Mimosa, Hamamelis i Aciano, que posseeixen propietats suavitzants i calmants .

A més, aquest producte conté Bisabolol i Vitamina B5, components coneguts pels efectes beneficiosos per a la pell, i Àcid Làctic, que contribueix a mantenir l'acidesa natural de la zona íntima. Lliure de Parafines, SLS/SLES, PEG/PPG, parabens i silicones, Intimelle lenitiu és l'elecció perfecta per a la cura íntima diària.

Ingredients:

Aqua (Water), Cocamidopropyl betaine, Lauryl glucoside, Glycerin, Laureth-2, Glyceryl oleate, Rosa damascena extract (Damask Rose extract), Mimosa tenuiflora leaf extract, Centaurea cyanus water (Cornflower water), Hamame , Panthenol, Bisabolol, Hydrolyzed wheat protein, Laureth-3, Coco-glucoside, Disodium cocoamphodiacetate, Làctic acid, Parfum (Flavor), Polysorbate-80, Imidazolidinyl urea, Methylchloroisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, ylpropional, Linalool, Limonene. 98,2% Origen Natural. Tensioactius vegetals. Extractes i aigües aromàtiques de plantes oficinals.Sense sodi laurylsulfat.

Com es fa servir Sabó íntim Intimelle lenitiu Natura House?

Aplica una petita quantitat d'Intimelle lenitiu a la zona íntima, renta suaument i després esbandida amb aigua. Fes-lo servir diàriament segons sigui necessari.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Especificacions

CaracterístiquesChampú Pelo Seco

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda