Preu reduït! Holomega NAC N-Acetil L-Cisteïna - Equisalud - 50 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holomega NAC N-Acetil L-Cisteïna - Equisalud - 50 càpsules

156225

Nou

Desintoxicant Hepàtic. És un gran protector de fetge i de cor, quelador de metalls pesants, mucolític i antiviral. Presentat en envàs de 50 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,86€

IVA inclòs

22,07€ IVA inclòs

-10%

0,40 € / ud

Més informació

Holomega NAC N-Acetil L-Cisteïna

Complement alimentari desintoxicant hepàtic.

Què és el Holomega NAC N-Acetil L-Cisteïna?

Per les seves característiques antioxidants és capaç de prevenir l'oxidació de l'colesterol LDL, factor de risc important en les cardiopaties. Redueix també la lipoproteïna A i la homocisteïna, tots dos factors de risc de les malalties de cor. Sembla ser que té efectes dilatadors i antiagregant plaquetaris, per la qual cosa és útil en les seqüeles de les isquèmies.

Fluïdifica les mucositats, per la qual cosa és eficaç en les bronquitis, MPOC (malaltia pulmonar obstructiva crònica) oa les fibrosi císticas. Pot ser un bon coadjuvant en el tractament de l'asma. En fumadors o persones exposades a tòxics ambientals que entren per via pulmonar. És un quelador de metalls pesants com crom, mercuri, bor o arsènic. De gran utilitat per tractar l'enverinament per aquests metalls pesats. En persones amb pòlips recurrents redueix el risc de càncer de còlon. S'ha vist que produeix una millora en la malaltia hereditària degenerativa anomenada malaltia de Unverricht-Lundborg, un tipus d'epilèpsia que produeix alteració en la marxa, tremolor acusat, atàxia (descoordinació en el moviment de les parts de el cos), pèrdua de moviments intencionals, dificultat verbal i inestabilitat emocional i incapacitat progressiva. L'elevació de l'glutatió cel·lular inhibeix la propagació viral i pot ser útil en pacients amb infeccions víriques com el VIH. Així mateix estimula la resposta immune.

[*] Els resultats poden variar en funció de la persona, i el temps per obtenir els beneficis indicats dependrà de cada cas. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva comesa no és substituir cap tractament mèdic convencional. La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si té qualsevol malaltia o dolència li recomanem que consulti amb un professional de la salut.

Ingredients:

N-Acetil L-Cisteïna 500 mg, Celulosa microcristal·lina. Embolcall vegetal.

Com es pren el Holomega NAC N-Acetil L-Cisteïna?

Prendre 2 càpsules a el dia, fora dels àpats o segons consell d'un especialista.

Presentació:

Envàs de 50 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda