Preu reduït! Cúrcuma + Bioperine - Natysal - 30 càpsules Expand

Cúrcuma + Bioperine - Natysal - 30 càpsules

Nou

Natysal Natysal

Complement alimentari a base de cúrcuma i Bioperine que ajuda a reduir la inflamació en articulacions i músculs.

Més detalls

Disponibilidad: Lliurament: 1 - 5 dies

15,92€

19,90€

-20%

Cúrcuma + Bioperine

Complement alimentari a base de cúrcuma i Bioperine que ajuda a reduir la inflamació en articulacions i músculs.

Què és Cúrcuma + Bioperine?

Es tracta d'un complement alimentari a base de plantes, que conté un 95% de curcuminoides, els quals ajuden a reduir la inflamació en les articulacions i els músculs.

A més també conté Bioperine, que s'utilitza com un potenciador de la biodisponibilitat dels nutrients als que acompanya.

La ingestia diària d'almenys 100 mg de fruit en pols de Pebre negre (piper nigrum L.) ajuda a la difestión i absorció dels nutrients.

ingredients:

Extracte sec de rizoma de Cúrcuma (Curcuma long L.) amb un 95% de complex total de curcuminoides (65% de curcumina, el 86% de curcuminoides totals, 9% d'olis volàtils) i ràtio 25: 1, coberta de la càpsula: gelatina, colorants diòxid de titani i òxid de ferro groc, extracte sec de fruits de Pebre negre o Bioperine (Pebre L.) amb un 95% de piperina i ràtio 50: 1, antiaglomerant estearat magnèsic.

Com es pren Cúrcuma + Bioperine?

Prendre 1 càpsula al dia amb els menjars.

presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Ofertes

Promoció vàlida fins al 26/11/2019

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Com comprar
    • Formes de pagament
    • Condicions de venda
    • Condicions d'ús
    • Política de privacitat
    • Condicions d'enviament
    • Descompte de benvinguda
    Accept

    Aquest lloc pot utilitzar algunes “cookies” per a millorar la seva l'experiència de navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació per el nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la política de cookies.