Preu reduït! Cúrcuma Turmeric 95 - Himalaya - 60 càpsules

Cúrcuma Turmeric 95 - Himalaya - 60 càpsules

206929

Nou

Complement de cúrcuma Himàlaia Turmeric 95, suport articular i maneig de la inflamació, fórmula ayurvèdica sense additius.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,21€

IVA inclòs

18,99€ IVA inclòs

-19%

0,25 € / ud

Més informació

Cúrcuma Turmeric 95 Himàlaia

Flexibilitat i Benestar amb la Puresa de la Cúrcuma.

Què és Cúrcuma Turmeric 95 Himàlaia?

Himàlaia Turmeric 95 és un complement de cúrcuma que ofereix un respatller robust per a la salut articular . Dissenyat per millorar la circulació i l'activitat immunitària a les articulacions i músculs, afavoreix notablement la flexibilitat i mobilitat .

És especialment útil després d'exercicis intensos, ajudant a manejar la inflamació i promovent la recuperació muscular . La fórmula es basa en la saviesa ayurvèdica, combinant pols i extracte de rizoma de cúrcuma, amb un alt contingut de curcuminoides , sense addició de pebre negre, per a una puresa i potència òptimes.

Himalaya es compromet amb la bondat a cada càpsula, oferint una fórmula vegana, lliure d'OGM i al·lèrgens comuns, produïda amb pràctiques de fabricació certificades per garantir la màxima qualitat i seguretat.

Ingredients:

Cada càpsula de Turmeric Organic Husa conté 350 mg de Cúrcuma orgànica (Curcuma longa) en pols i 250 mg d'Extracte de Cúrcuma(rizoma), (95% Cucumidois) Altres Ingredients: Cel·lulosa a base de plantes (càpsula).

Com es fa servir Cúrcuma Turmeric 95 Himàlaia?

Es recomana prendre una càpsula dues vegades al dia, preferiblement amb els àpats.

La dosi es pot ajustar segons les necessitats individuals. Es recomana prendre Turmeric Organic Husa durant almenys 2 a 3 mesos per obtenir resultats òptims.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda