Preu reduït! Extracte Harpagòfit - Plameca - 50 ml

Fabricante:

Plameca Plameca

Extracte Harpagòfit - Plameca - 50 ml

178915

Nou

Beneficis per a la salut. Planta emprada tradicionalment per al benestar de les articulacions, per al benestar digestiu. Sense alcohol. Sense sucres glucogènics.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

7,57€

IVA inclòs

8,90€ IVA inclòs

-15%

15,14 € / 100 ml

Més informació

Extracte Harpagòfit

Qualitat extra.

Què és Extracte Harpagofito?

L'extracte d'harpagòfit és un suplement natural conegut per les seves propietats antiinflamatòries i analgèsiques. Aquest extracte s'obté de l'arrel de la planta Harpagophytum procumbens, també coneguda com a “arpa del diable”.

Aquest extracte es presenta en una ampolla de 50 ml i s'utilitza comunament per tractar afeccions com el dolor muscular i articular, l'artritis, la gota i el mal d'esquena. A més, l'harpagofit també s'ha utilitzat per alleujar els símptomes de la fibromiàlgia.

L'harpagofit és ric en compostos antiinflamatoris, com els iridoides i els flavonoides, que poden ajudar a reduir la inflamació i el dolor al cos. En prendre aquest extracte, es poden experimentar resultats ràpids i efectius en la reducció de la inflamació i el dolor, cosa que pot millorar la qualitat de vida en general.

És important parlar amb un professional de la salut abans de prendre qualsevol suplement, especialment si s'està prenent algun medicament o es tenen afeccions mèdiques preexistents. A més, es recomana seguir les instruccions de dosificació proporcionades a l'etiqueta del producte.

Ingredients:

Extracte aquós d'arrel de Harpagofito (Harpagophytum procumbens), Edulcorant (fructosa), Acidulant (àcid cítric), Conservants (sorbat potàssic, benzoat sòdic).

Com es pren Extracte Harpagofito?

De 20 a 30 gotes, de dos a tres cops al dia diluït en aigua.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda