Preu reduït! No Dol Cúrcuma - Laboratorios Esi - 10 càpsules

No Dol Cúrcuma - Laboratorios Esi - 10 càpsules

208779

Nou

Suplement que aporta la major dosi terapèutica de Cúrcuma amb acció antiinflamatòria i antioxidant útil en processos dolor osteo-articular i múscul-esquelètic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,16€

IVA inclòs

13,95€ IVA inclòs

-12%

1,22 € / ud

Més informació

No Dol Cúrcuma de 10 càpsules.

Suplement alimentari de Cúrcuma

Què és el No Dol Cúrcuma de 10 càpsules?

Nodol Cúrcuma és un suplement que aporta la major dosi terapèutica de Cúrcuma. El rizoma de la cúrcuma conté curcuminoides responsables de la seva acció antiinflamatòria i antioxidant entre d'altres. És útil en processos de dolor osteo-articular i múscul-esquelètic. Nodol Cúrcuma augmenta la biodisponibilitat i eficàcia de la curcumina lliure (forma activa) 185 vegades, mitjançant la solubilització de la cúrcuma (formació de micel·les).

Acció antiinflamatòria antioxidant.

El rizoma de cúrcuma posseeix activitat antiinflamatòria sobre models d'inflamació tant aguda com crònica, quan pertany a via intraperitoneal en animals, amb potència similar a indometacina o acetat d'hidrocortisona. En l'home, administrat en dosis de 2 g / dia durant 6 setmanes ha reduït la simptomatologia associada a l'artrosi de genoll, amb eficàcia similar a l'ibuprofèn. Entre els seus components, la curcumina ha demostrat ser capaç d'inhibir enzims com cliclooxigenasa-2, 5-lipoxigenasa i ENS induïble; inhibir l'activació de factors de transcripció; i disminuir la producció de citocines proinflamatòries com TNF-α, interleucines IL-1, -2, -6, -8 i -12 i factors quimiotàctics. L'oli essencial, també posseeix activitat antiinflamatòria. L'activitat antioxidant contribueix a l'eficàcia antiinflamatòria de la cúrcuma.

Ingredients:

Cúrcuma extracte tit min 6% aportació de curcuminoides, monooleat de polioxietilen sorbitano, hidroxipropilmetilcelulosa; antioxidant: àcid ascòrbic.

Com es fa servir el No Dol Cúrcuma de 10 càpsules?

S'aconsella la presa d'1 o 2 naturcaps líquid a el dia en funció de la necessitat amb abundant aigua (2 naturcaps líquid en dolors aguts i 1 naturcaps líquid a el dia com manteniment o en processos més lleus).

Presentació:

Caixa de 10 càpsules de 800 mg.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda