Preu reduït! Poliar Gesic Artiline - Pinisan - 30 càpsules

Poliar Gesic Artiline - Pinisan - 30 càpsules

214009

Nou

Complement alimentari a base de extracots de harpagòfit, salze, Boswelia, cursol i ortosifó. Presentat en envàs de 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,83€

IVA inclòs

19,26€ IVA inclòs

-2%

0,63 € / ud

Més informació

Poliar Gesic

Molèsties articulars.

Què és el Poliar Gesic de Pinisan de 30 càpsules?

Càpsules amb extractes titulats de plantes (Cúrcuma, Harpagofit, Boswelia, Sauce i Ortosifó). Pensat per dir-li adéu a les molèsties.

  • Harpagofit: La seva propietat antiinflamatòria, analgèsica i antireumàtica inhibeix les dues vies de biosíntesi dels eicosanoides, la ciclooxigenasa i la lipoxigenasa, estimulant la recuperació per traumes o dolors. També està indicat per al tractament simptomàtic de l'osteoartritis, tendinitis, lumbàlgies i ciàtiques, ajuda a calmar els dolors típics de la gota, popularment se l'ha considerat com un antipirètic natural, ajudant a baixar la fibre.
  • Sauce: Hi ha clars indicis que l'acció antiinflamatòria és deguda als metabòlits de la salicina. La salicina té propietats analgèsiques, antiinflamatòries, sedativas, antiplaquetarias i antipirètiques.
  • Boswelia: Té un efecte beneficiós sobre l'artrosi de genoll, els pacients van experimentar una disminució significativa en el dolor i la inflor i un augment en el rang de moviment en comparació amb el placebo.
  • Cursol: El seu principi actiu més destacable responsable de la seva activitat biològica és curcumina se sap que aquesta substància és estable a l'estómac i en l'intestí prim i que té activitat antiinflamatòria, immunomoduladora, hipolipidémica i antioxidant.
  • Ortosifó: Se li considera un potent diürètic i antiinflamatori, apropiat per afavorir l'emissió d'orina i l'eliminació d'urea i àcid úric, disminuir la inflamació a retenció de líquids o edemes, ajudar a dissoldre les pedres de ronyó i, per la seva acció bacteriostàtica , frenar les infeccions urinàries.

Ingredients:

Per càpsula:

Ext. 10: 1 Sauce (25% salicina) 150 mg equiv. a 1.500 mg de Salix alba
Cursol® 100 mg
Ext. Cúrcuma (Curcuma longa) alta disponibilitat
Ext. 6: 1 Boswelia (65% àcid boswélico) 100 mg equiv. a 600 mg de Boswellia serrata
Ext. 5: 1 Harpagofit (6% harpagósidos) 100 mg equiv. a 500 mg de Harpagophytum procumbens
Ext. 5: 1 Ortosifó (2% flavonoides) 50 mg equiv. a 250 mg de Ortosiphon stamineus

Com es pren el Poliar Gesic?

Es recomana prendre 1 càpsula a el dia.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda