Preu reduït! Shallaki - Boswellia Serrata - Himalaya Herbals - 60 càpsules

Shallaki - Boswellia Serrata - Himalaya Herbals - 60 càpsules

156508

Nou

Remei tradicional de la medicina Ayurveda, s'usa a l'Índia com a antiinflamatori. Es pot utilitzar com a teràpia coadjuvant en artritis reumatoide.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

6,86€

IVA inclòs

8,90€ IVA inclòs

-22%

0,11 € / ud

Més informació

Shallaki Himalaya Herbals

Boswellia Serrata

Remei tradicional de la medicina Ayurveda, s'usa a l'Índia com a antiinflamatori . Es pot utilitzar com a teràpia coadjuvant en artritis reumatoide.

Els complements alimentaris no han de substituir una dieta alimentària adequada, ni considerar-se medicaments.

Boswellia serrata és una planta que produeix l'encens indi anomenat Salai. Es troba a Rajasthan i Madhya Pradesh a Índia. La seva aroma es considera inferior en comparar-los amb les espècies B. sacra o B. frereana.
La Boswellia serrata és un arbre àmpliament estès a l'Índia i que es troba principalment a les seves regions àrides i muntanyenques.

Una resina aromàtica (una oleoresina) traspua de l'arbre quan s'hi fa una incisió i l'escorça és eliminada. Quan aquest traspuat entra en contacte amb l'aire passa d'estat semi-sòlid a sòlid i és en aquest estat quan la resina es recull. D'aquesta gomosa resina prové la Boswellia.

Els constituents d'aquesta gomorresina identificats fins ara són olis essencials, gomes i compostos terpenoides. Són els terpenoides, especialment l'àcid beta-boswèl·lic, els pricipis més actius de la Boswellia.

Presentació : Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda