Fabricante:

Full de Nispro - La Bona Salut - 100 grams

223720

Nou

Les Fulles de Nespre per a infusió són una opció saludable i natural per a una beguda reconfortant. Conegudes per les propietats beneficioses, aquestes fulles poden ajudar a promoure la salut general del cos.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,00€

IVA inclòs
5,00 € / 100 g

Més informació

Fulles de Nespre

Fulles de Nespre per a infusió: Gaudeix d'una infusió natural ple de beneficis per a la teva salut.

Què és Fulls de Nespre?

Les Fulles de Nespre per a infusió ofereixen una manera excel·lent de gaudir d'una tassa d'infusió plena de beneficis per a la salut.

Aquestes fulles, recollides dels arbres de nespre , s'han utilitzat en la medicina tradicional durant segles a causa de les seves propietats antioxidants, antiinflamatòries i digestives . Preparar una infusió amb aquestes fulles pot ajudar a alleujar diverses afeccions, millorar la digestió i contribuir a un estil de vida saludable .

  • Antioxidants: Les fulles de nespre contenen diversos compostos antioxidants, incloent flavonoides i triterpens, que poden ajudar a protegir les cèl·lules del dany causat pels radicals lliures.
  • Antiinflamatori: Les fulles de nespre també han mostrat propietats antiinflamatòries en alguns estudis, cosa que pot ser beneficiós per a condicions que involucren inflamació.
  • Control del sucre a la sang: Alguns estudis suggereixen que les fulles de nespre poden tenir efectes antidiabètics, possiblement ajudant a reduir els nivells de sucre a la sang.
  • Salut digestiva: Les fulles de nespre han estat utilitzades en la medicina tradicional per tractar una varietat de problemes digestius, incloent nàusees, indigestió i diarrea.
  • Salut del fetge: Algunes investigacions suggereixen que les fulles de nespre poden tenir beneficis protectors per al fetge.
  • Salut respiratòria: Tradicionalment, les fulles de nespre s'han utilitzat per tractar afeccions respiratòries com l'asma i la tos.

Simplement afegeix les fulles a aigua bullint i deixa que s'infonguin per alliberar-ne el sabor suau i els beneficis nutricionals. Ja sigui que les gaudeixis en un matí tranquil o com una calmant infusió nocturna, les Fulles de Nespre per a infusió són una excel·lent addició a la teva rutina diària de benestar.

Ingredients:

Fulles de nespre.

Com es prepara Fulles de Nespre?

  1. Renteu les fulles de nespre curosament.
  2. Col·loca les fulles en una tetera o una olla petita.
  3. Afegeix una tassa daigua a la tetera o olla.
  4. Escalfeu l'aigua fins que arribi a ebullició.
  5. Quan l'aigua estigui bullint, redueix el foc i deixa que les fulles s'infonguin durant uns 10 a 15 minuts.
  6. Després daquest temps, retira la tetera o lolla del foc i deixa que la infusió es refredi una mica.
  7. Cola la infusió per eliminar les fulles i serveix la infusió en una tassa.

Pots beure aquesta infusió de fulles de nespre una o dues vegades al dia. Assegureu-vos de consultar el vostre metge abans de començar a consumir regularment infusió de fulles de nespre, especialment si estàs embarassada, alletant o prenent algun medicament.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda