No hi ha productes
Ho compro
Nou
Lapacho o "El Te dels Incas" procedeix de l'escorça de l'arbre lapatxo està barrejat amb taronja i vainilla que li dóna un sabor i aroma increïble.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
El Lapacho és una varietat d'arbre tropical que amb la seva escorça es preparen infusions. Aquesta creació ha estat combinada amb trossets de taronja i vainilla que li donen un fantàstic aroma.
És una beguda molt popular a Amèrica de sud que a més té molts efectes beneficiosos.
Per obtenir l'extracte corresponent es processa la part interna de l'escorça de l'arbre. Com l'escorça torna a créixer ràpidament, no hi ha necessitat de preocupar-se per la salut de l'arbre.
El lapacho té una gran varietat de minerals i oligolementos, de manera que és perfecta per beneficiar-se de les seves múltiples propietats.
A la infusió de Lapacho se li atribueixen beneficis per a la salut com enfortir el sistema immunològic, desintoxicant de l'organisme, antiinflamatori i ajuda a agafar el son.
Gaudeix d'una infusió de Lapacho que és perfecta per prendre a qualsevol hora del dia per les seves propietats beneficioses.
No, és recomanable infusionar una sola vegada perquè la infusió tingui totes les propietats.
Infusionar directament en aigua calenta. Afegim una cullerada de postres per preparar una infusió amb aigua. Concretament, l'aigua ha d'estar a 100ªC. El seu temps de repòs ha de ser de 8 a 12 minuts abans de prendre. Passat aquest temps, a gaudir!
Hi ha una segona forma de preparar aquesta infusió i, potser, la més adequada: 1-Bullir a foc molt, molt lent uns 4-6 min. i després deixar en repòs uns 15- 20 min., endolcir i prendre tebi.
Si es desitja es pot endolcir amb sucre de canya, panela o mel.
Segons l'opció d'envasat triada i en envàs especial per tes.
Característiques | Envase a medida, Infusiones Plantas |
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 02/04/2024
Més informació
Informació