Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Infusió de Pa de pessic de Canyella - La Bona Salut

Nou

Infusió de plantes molt especial d'aroma i sabor dolç que gràcies als ingredients que incorpora com el gingebre o l'anís estrellat, recorda un pa de pessic o galetes de canyella.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,60€

IVA inclòs
4,60 € / 100 g

Més informació

Infusió de Pa de pessic de Canyella

Infusió amb espècies amb aroma i gust de pa de pessic de canyella.

Què és la Infusió de Pa de pessic de Canyella?

És una infusió de te d'herbes amb una barreja d'espècies que li donen una aroma i un sabor increïble. Només obrir l'envàs, la seva aroma despertarà els sentits.

Aquesta meravellosa combinació té una base de trossos de poma, trossos de canyella, trossos de gingebre, rooibos i està decorat amb fulles de mora, closques de gavarrera, branquetes de canyella, anís estrellat sencer, fulles de mora dolça.

Els seus ingredients al costat dels dolços homes de pa de gingebre i el blat sarraí torrat completen perfectament el sabor que recorda els brioixos de canyella acabats de fer o un pa de pessic de canyella.

El seu sabor càlid la converteix en una beguda ideal per entrar en calor a l'hivern. És reconfortant i molt agradable tant freda com calenta.

Beguda ideal de la persona que agrada viure de manera sana i saludable, l'esportista aficionat, la dona de tota edat i els nens de qualsevol edat.

Ingredients:

Trossos de poma, trossets de canyella, trossets de gingebre, te Rooibos, homenet de pa d'espècies de sucre (sucre, farina d'arròs, olis i greixos vegetals (colza, colza (endurit)), fècula de patata, colorant E150c), fulles de esbarzer, closca de gavarrera, canyella en branca, estrelles d'anís, aroma, fulles de mora dolça, blat sarraí torrat.

Té teïna la Infusió de Pa de pessic de Canyella?

No, com que és una infusió de plantes, no té teïna.

Es poden fer diverses infusions amb la Infusió de Pa de pessic de Canyella?

No, és recomanable infusionar una sola vegada perquè la infusió tingui totes les propietats.

Com es prepara la Infusió de Pa de pessic de Canyella?

Infusionar directament en aigua calenta . Hi afegim una cullerada de postres per preparar una infusió amb aigua. Concretament, l'aigua ha d'estar a 100 ºC. El temps de repòs ha de ser de 5 a 10 minuts abans de prendre. Passat aquest temps, a gaudir!

Opcions complementàries:

Si es desitja es pot endolcir amb sucre de canya, panell, mel o llimona.

La infusió de plantes és una beguda rica en vitamines i minerals que acompanya molt bé l'esportista i tothom conscient de la seva salut. Reposa molts dels minerals que es perden amb l'exercici, asseu molt bé i no desvetlla.

Presentació:

Segons l'opció d'envasament escollida i en envàs especial per a tes.

Especificacions

CaracterístiquesEnvase a medida, Infusiones Plantas

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda