Compte Ovelles Forte - S&H - 60 càpsules

223691

Nou

Un complement alimentari amb extractes vegetals, melatonina, magnesi i vitamines dissenyat per promoure un somni reparador i el bon funcionament del sistema nerviós.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,65€

IVA inclòs
0,26 € / ud

Més informació

Compte Ovelles Forte

El teu aliat natural per a un somni reparador i un sistema nerviós saludable.

Què és Compte Ovelles Forte ?

Compte Ovelles Forte és un complement alimentari dissenyat per promoure un somni reparador i el bon funcionament del sistema nerviós .

Formulat amb extractes vegetals, melatonina, magnesi i vitamines B6 i B9 , aquest producte és ideal per als qui tenen dificultats per agafar el son o per mantenir un somni de qualitat durant la nit.

La melatonina contribueix a disminuir el temps necessari per agafar el son , ajudant a regular el cicle somni-vigilia del cos. D'altra banda, el magnesi és fonamental per al funcionament normal del sistema nerviós i pot ajudar a reduir la sensació d'ansietat o estrès que sovint impedeix un somni de qualitat. Les vitamines B6 i B9, conegudes pel seu paper en la producció denergia , també ajuden a disminuir el cansament i la fatiga.

Ingredients:

Bisglicinato de magnesio Extracto seco de magnolia (Magnolia officinalis corteza) celulosa ( cápsula vegetal) Extractos secos de lavanda ( Lavandula angustifolia, parte aérea) Extracto seco de rhodiola ( Rhodiola rosea, raíz) Extracto seco de amapola ( Eschscholzia californica, hierba) antiaglomerante ( estearat de magnesi) agent de càrrega (midó de blat de moro) MELATONINA Clorhidrat de piridoxina (vitamina B6) Àcid fòlic (vitamina B9) Cianocobalamina (vitamina B12).

Composició:

Per 1 càpsula % VRN*
Magnesi

56,25 mg 15%
Vitamina B6 1,4 mg 100%
Vitamina B9 200 μg 100%
Vitamina B12 2,5 μg 100%

(*) VRN: Valor de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Compte Ovelles Forte ?

Prendre 1 càpsula al dia amb un got daigua, 30 minuts abans danar a dormir.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals de 465 mg.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda