Preu reduït! Hipèric Forte Plus - Klepsanic - 80 càpsules

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Hipèric Forte Plus - Klepsanic - 80 càpsules

201185

Nou

Complement alimentari a base de Hipèric, Llúpol, oligoelements i vitamines del grup B que afavoreixen la relaxació, el benestar emocional i el son.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

10,96€

IVA inclòs

12,21€ IVA inclòs

-10%

0,14 € / ud

Més informació

Hipèric Forte Plus

Complement alimentari a base de Hipèric, Llúpol, oligoelements i vitamines del grup B que afavoreixen la relaxació, el benestar emocional i el son.

L' Hipèric o herba de Sant Joan és una planta que el famós metge Hipòcrates recomanava per les seves propietats refrescants i antiinflamatòries. Conté diverses substàncies com: àcids orgànics, olis essencials, limonè i altres. Gràcies a la hipericina ia la hiperforina, totes dues en altes concentracions; aquesta herba ajuda a tractar problemes d'ansietat i de depressió lleu. També tonifica el sistema nerviós i millora lactivitat neuronal; augmentant el benestar físic i general. Té compostos antiàcids que intervenen positivament contra l'acidesa estomacal, les digestions pesades, les nàusees, els vòmits i les diarrees. Per part seva, el limonè contribueix a eliminar toxines de l'organisme i això és útil en casos de retenció de líquids, hipertensió, artritis i gota.

El Llúpol fa gran sinergia amb l'Hipèric perquè tradicionalment el primer s'ha recomanat com a sedant (ajuda a calmar i regularitzar l'activitat nerviosa) i; com a facilitador del son (indueix al son en actuar directament sobre l'hipotàlem o per sedació general de l'organisme) en casos d'insomni, mals de cap, nerviosisme. També es fa servir per obrir la gana i és un bon agent digestiu.

El Magnesi és un dels oligoelements minerals més involucrats en reaccions biològiques de l'organisme. És imprescindible al cervell, com a neurotransmissor; per això està molt involucrat amb la memòria, l'intel·lecte, el somni i la relaxació; principalment a l'equilibri mental i emocional.
La relació entre Magnesi i estrès és estreta perquè mentre aquest nutrient estigui als nivells adequats, la resposta davant les adversitats de la vida afectarà el cos d'una manera més flexible i adaptable. Aquest intervé sobre l'homeòstasi de l'organisme, de manera positiva.

Hi ha una relació directa entre el Zinc i l'estrès; i per tant la seva aportació a la dieta afavoreix combatre'l eficaçment. Aquest mineral, a més, és fonamental per al sistema immune i per al creixement i el desenvolupament integral de l'organisme, entre altres funcions.

El complex vitamínic B és important per a un funcionament correcte del cervell i del sistema nerviós. El dèficit pot conduir a la fatiga, menys energia corporal i alteracions de l'estat anímic en general; per això és vital una aportació constant d'aquestes vitamines per combatre l'estrès i mantenir una bona memòria i concentració.

Composició per càpsula (500 mg): Hipèric 230 mg, Llúpol 70 mg, Gluconat de Magnesi 55 mg, Gluconat de Zinc 23 mg, Vitamina B2 0,46 mg, Vitamina B6 0,46 mg.

Utilització: Prendre 3 càpsules al dia, abans dels àpats principals. No superar la dosi diària recomanada.

Presentació: Envàs de 80 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda